Tóth Juli az AVIVA NETZWERK hivatalos oktatója - Austria - avivastudio@gmail.com - +36 30 960 1511

Fogyás

Ha tartósan és eredményesen szeretnél fogyni, akkor a legfontosabb, hogy először a hormonokat és az ételintoleranciákat tedd rendbe! Ebben segít neked az Aviva-módszer.

Depresszióra Aviva?

Az Aviva torna hatására segítjük a szervezetünk saját hormontermelő funkcióit az öngyógyító folyamatok serkentésével. Ennek következtében pozitív irányba megváltozik a kedélyállapotunk is. Azoktól akik rendszeresen végzik az Aviva torna gyakorlatait, sok pozitív visszajelzést kapok! Magam is érzem, bármikor tornázom, utána azt érzem, hogy Ide nekem az oroszlánt is! — jó kedvem lesz amikor magam is Aviva torna gyakorlatokat végzek, és sokkal szebbnek látom utána a világot! :)

Endometriózis

Ha Endometriózisod van, és tornázni jönnél hozzám, előtte kérlek vedd fel velem a kapcsolatot és konzultáljunk, mert vannak esetek amikor nem lehetséges a torna. Szivesen ajánlok neked természetes lehetőségeket, orvosokat és életmódterápiákat.

 

 

fb

4 órás női Aviva-betanulás

Január 25. péntek 17-21

VIII. Rákóczi tér

Február 3. vasárnap 10-14

VIII. Rákóczi tér

Február 8. péntek 17-21

VIII. Rákóczi tér

Február 12. kedd 17-21

VIII. Rákóczi tér

Február 23. szombat 10-14

VIII. Rákóczi tér

Március 3. vasárnap 10-14

VIII. Rákóczi tér

Március 8. péntek 17-21

VIII. Rákóczi tér

 

JELENTKEZÉS a weboldal űrlapján

vagy emailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Az Aviva torna Alaptanfolyamokon szép terekben várlak benneteket!

Az Aviva torna (Budapest és Bécs) mellett Testelemzésre jelentkezhetsz a jelentkezés menüpontban vagy a tothjuli.hu weboldalamon
További információk: tothjuli.hu

Információk

Első alkalommal egy 4 órás Aviva torna betanulásra van szükség. Majd otthon lehet gyakorolni vagy csoportosan a gyakorló órákon Budapest belvárosában. A betanulásra kényelmes tornafelszerelést és igazán meleg zoknit kell hozni. Ott beszélgetünk az életmód és a betegségek kapcsolatáról, utána pedig átvesszük az Aviva  torna gyakorlatokat.
A részvételi díj: 14 ezer Ft.
Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

 

KONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉG:
Személyesen vagy skypon. Beszélgetünk a természetes gyógyulási lehetőségekről, alternatív gyógymódokról, Testelemzésről vagy a torna alkalmazásáról. Díja: 10.000 Ft/óra

Gyakorló órák

Avivatornagyakorlás részvételi feltétele:

Csak a 4 órás Aviva-alaptanfolyam elvégzése után látogatható!

A részvétel díja: 2000 Ft.

Minden csütörtökön 16:45, 17:30 és 18:15 órától gyakorolunk az Eötvös 10 Közösségi Házban (Bp. VI. Eötvös utca 10.), csak zokni és váltóruha kell.

Ha pedig még nem végeztél Alaptanfolyamot, akkor itt tudsz jelentkezni:

Jelentkezéshez kérjük kattints ide

Könyvajánló

William Davis:
Búza nélkül
David Perlmutter :
Agyépítők, Gabona-agy
Tóth Gábor: Allergia és Candida-kalauz
Jentschura, Lohkamper: Teljes megtisztulás - A méregtelenítés kézikönyve
Kurt Tepperwein: Savtalanítás - A fiatalság forrása
Lénárt Gitta: Élő ételek könyve - Lúgosítás természetesen
Campbell-McBride: Gap-szindróma - Az emésztés és a pszichológia kapcsolata

Duoteszt, miért fontos?

Kérdezték tőlem, hogy miért fontos az Aviva-módszer keretében a sav-bázis egyensúlyról hallani. A tapasztalatok szerint, hiába tornázik valaki az egészségéért az Aviva-módszerrel - a gyógyulás sokszor elmarad, ha más területen nem tesz semmit az egészségéért az illető. Amennyiben a szervezet elsavasodik, akkor a torna is hiábavalóvá válhat. Mert amíg a szervezet azzal van elfoglalva, hogy a rossz táplálkozás következtében próbálja fenntartani a sav-bázis egyensúlyt, addig sem tud foglalkozni a gyógyulási folyamatokkal. Mert a biológiánkban az életünk fenntartása - a vér lúgos környezetben tartása - előbbre való, mint a gyógyulás. Ezért ha a táplálkozásunkkal segítjük a szervezet méregtelenítő folyamatait, lúgos ételeket fogyasztunk, nem eszünk erjedést okozó ételeket (élesztő, cukor, alkohol) és az ételeinket úgy párosítjuk, hogy könnyen emészthető legyen a szervezet számára - hamarabb jön el a gyógyulás, a rendszeres tornázás mellett.

Cukortúlzások

Tóth Juli az AVIVA NETZWERK hivatalos oktatója - Austria

Béltisztítás az apokrifben 

EDMOND BORDEAUX SZÉKELY ... kivonat a Béke Evangéliumból:

 

Keressetek ennek okáért egy olyan nagy futótököt, ember hosszúságú szárral; vájjátok ki a belsejét, és töltsétek meg a folyó vizével, olyannal, amit a nap felmelegített. Függesszétek fel egy fa ágára, és térdeljetek le a földre a víz angyala előtt, és engedjétek, hogy a futótök szára behatoljon hátsó feletekbe, hogy a víz átjárhassa beleiteket. Azután maradjatok térden állva a víz angyala előtt, és imádkozzatok az Élő Istenhez, hogy bocsássa meg régi bűneiteket, és imádkozzatok a víz angyalához, hogy szabadítsa meg testeteket minden tisztátalanságtól és betegségtől. Majd folyassátok ki a vizet testetekből, hogy magával vigye belőletek a Sátán összes tisztátalanságát, és bűzös dolgait. És majd meglátjátok saját szemetekkel, és szagoljátok saját orrotokkal mindazt a förtelmességet és tisztátalanságot, ami bepiszkította testetek templomát; sőt mind-azon bűnöket is melyek testetekben lakoztak, gyötörve titeket mindenféle szenvedéssel. Bizony mondom néktek, a vízzel való megkeresztelkedés megszabadít titeket mindezektől. Újuljatok meg a vízkeresztséggel böjtötök minden napján, egészen addig, amíg azt nem látjátok, hogy a belőletek eltávozó víz ugyanolyan tiszta, mint a folyó habja. Azután vessétek be magatokat az áramló folyóba, és ott a víz angyalainak karjaiban mondjatok hálaimát az Élő Istennek, hogy megszabadított benneteket bűneitektől. És ez a víz angyala által való szent keresztség: Újjászületés az új életre.

- Mert ezek után szemeitek látni fognak, és füleitek hallani. Tehát megkeresztelkedésetek után nincs több bűn, a levegő és a víz angyalai örök időkig lakozhatnak bennetek és szolgálhatnak titeket.

 

Már régóta ismeretes a belső tisztítások fontossága, akár az Ayurvéda is ad erre vonatkozóan tippeket. Bízom bene, hogy idővel egyre többen ismerjük fel a belső tisztítások és a méregtelenítések fontosságát! Erre vonatkozóan a Testelemzés fül alatt is olvashatsz információkat.

 

A testelemzés folyamán, lehetőség nyílik az egyéni táplálkozás beállítására, felismerhetjük, milyen toxinok és terhelők vannak jelen a szervezetben, belső tisztításokra is nyílik mód, és méregtelenítési prioritást is ki tud választani a szervezet.

 

Béltisztítás

A béltisztítás rendszere és fontossága nem annyira közismert, pedig minden egyes étrendváltásnak, életmódváltásnak ez lehetne az első lépése. Valamint az egészségügyi problémák kezelésének ez kellene, hogy legyen a kiinduló lépése. A belek tisztítását sokféle módszerrel megoldhatjuk, saját igényeink szerint a beöntéstól a colon terápiáig, vagy pedig gyógynövényekkel.

 

Miért olyan fontos a belek tisztasága? 

A bélrendszer belső falán nagyon sok minden képes megtapadni, melyeknek valójában semmi keresnivalójuk ott. Gondolok itt a félig megemésztett táplálékra, mely képtelen felszívódni és salakanyagként távozni, valamint a toxinokra, melyek ilyen vagy olyan módon bekerülnek szervezetünkbe. És az évek alatt felhalmozódott fekália darabokra.

A béltisztítás fontossága abban is áll, hogy felszívódás nélkül elkezdenek lebomlani a táplálékok, ezáltal mérgező anyagokat termelni, így mérgezhetjük folyamatosan saját szervezetünket, anélkül, hogy tudnánk róla.

  

Először a belek tisztítása!

Minden egyes egészségügyi állapotjavítást a béltisztítás folyamatával kellene hogy elkezdődjön. Így biztosíthatjuk azt, hogy már a tiszta bél jobb felszívódási képességgel rendelkezik és a későbbi tisztító folyamatok pl. májtisztítást megsegíted azzal, hogy a belek átjárhatósága már sokkal jobb.
Kevesen ismerik azt a tényt, hogy a béltisztításnak kelene az elsőnek lennie, sok tisztító folyamatot megelőzve. Akár epe, máj, nyirok vagy ízülettisztítást is szeretnénk végezni.

 

Szeretnél kipróbálni egy kényelmes tisztítást?

Ajánlom azoknak, akik munka mellett szeretnének tisztító kúrát végezni, anélkül, hogy szabadságra mennének, vagy a wc-hez lennének kötve.

Nem kell tartani attól, hogy túl erős illatokat hagyunk a mellékhelyiségben! :) Ez a módszer a JOALIS és a DoTerra termékekkel történik! A TESTELEMZÉSEN bemérem számodra, hogy melyikkel várható jobb eredmény, melyikre reagál jobban a szervezet.

Várlak szeretettel a TESTELEMZÉSEN, amire jelentkezni a JELENTKEZÉS menüben tudsz!

 

 

 

 

Az Aviva-módszer speciális gyógy- és hormonális hatású gimnasztikai torna.
Az orvosi diagnózist illetve kezelést nem helyettesíti.
Amennyiben egészségügyi problémája van, abban az esetben konzultáljon orvosával és az Aviva oktatójával a megfelelő megoldás megtalálásához.