Tóth Juli az AVIVA NETZWERK hivatalos oktatója - Austria - avivastudio@gmail.com - +36 30 960 1511

Aviva-method

4 órás Aviva-tanfolyam BÉCSBEN

Gyakorló óra BÉCSBEN

JELENTKEZÉS a weboldal űrlapján vagy

emailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Testelemzés

egészségi állapotodról egy gyorsjelentés. Sok minden mellet gócokat, szervek állapotát és terheléseket mér be.

 

Bejelentkezés:

A weblap jelentkezés űrlapján

 

További információ:

avivastudio.hu/Joalis és Testelemzés

Egy kúra 2-3 hónapig tart, munka mellett könnyedén végezhető, célirányos és egyéni.

 

Nem helyettesíti az orvosi kezelést!

Belső tisztitás

A béltisztítás fontossága nem közismert. Pedig már az Apokrifekben is található ajánlás a test belső tisztítására. Egy hátulról bevezetett futótökkel. Béke Evangélium Edmond Bordeaux Szekely (1905–1979) fordításában.

Tovább a teljes cikkhez

Méregtelenítés

Napjainkban sok olyan méreganyag támadja szervezetünket, amelyekkel legyengült immunrendszerünk képtelen segítség nélkül megbirkózni.

Tovább a teljes cikkhez

Könyvajánló

William Davis:
Búza nélkül
David Perlmutter :
Agyépítők, Gabona-agy
Tóth Gábor: Allergia és Candida-kalauz
Jentschura, Lohkamper: Teljes megtisztulás - A méregtelenítés kézikönyve
Kurt Tepperwein: Savtalanítás - A fiatalság forrása
Lénárt Gitta: Élő ételek könyve - Lúgosítás természetesen
Campbell-McBride: Gap-szindróma - Az emésztés és a pszichológia kapcsolata

Fogyás

Ha tartósan és eredményesen szeretnél fogyni, akkor a legfontosabb, hogy először a hormonokat és az ételintoleranciákat tedd rendbe! Ebben segít neked az Aviva-módszer.

Depresszióra Aviva?

Az Aviva torna hatására segítjük a szervezetünk saját hormontermelő funkcióit az öngyógyító folyamatok serkentésével. Ennek következtében pozitív irányba megváltozik a kedélyállapotunk is. Azoktól akik rendszeresen végzik az Aviva torna gyakorlatait, sok pozitív visszajelzést kapok! Magam is érzem, bármikor tornázom, utána azt érzem, hogy Ide nekem az oroszlánt is! — jó kedvem lesz amikor magam is Aviva torna gyakorlatokat végzek, és sokkal szebbnek látom utána a világot! :)

Endometriózis

Ha Endometriózisod van, és tornázni jönnél hozzám, előtte kérlek vedd fel velem a kapcsolatot és konzultáljunk, mert vannak esetek amikor nem lehetséges a torna. Szivesen ajánlok neked természetes lehetőségeket, orvosokat és életmódterápiákat.

 

 

4 órás női Aviva-betanulás

December 16. vasárnap 10-14

VIII. Rákóczi tér

December 20. csütörtök 17-21

VIII. Rákóczi tér

Január 8. kedd 17-21

VIII. Rákóczi tér

Január 15. kedd 17-21

VIII. Rákóczi tér

Január 20. vasárnap 10-14

VIII. Rákóczi tér

Január 25. péntek 17-21

VIII. Rákóczi tér

Február 3. vasárnap 10-14

VIII. Rákóczi tér

December 8. szombat – betelt

VIII. Rákóczi tér

December 11. kedd – betelt

VIII. Rákóczi tér

 

JELENTKEZÉS a weboldal űrlapján

vagy emailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Az Aviva torna Alaptanfolyamokon szép terekben várlak benneteket!

Az Aviva torna (Budapest és Bécs) mellett Testelemzésre jelentkezhetsz a jelentkezés menüpontban vagy a tothjuli.hu weboldalamon
További információk: tothjuli.hu

Információk

Első alkalommal egy 4 órás Aviva torna betanulásra van szükség. Majd otthon lehet gyakorolni vagy csoportosan a gyakorló órákon Budapest belvárosában. A betanulásra kényelmes tornafelszerelést és igazán meleg zoknit kell hozni. Ott beszélgetünk az életmód és a betegségek kapcsolatáról, utána pedig átvesszük az Aviva  torna gyakorlatokat.
A részvételi díj: 10 ezer Ft, 2019. januártól 14 ezer Ft.
Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

KONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉG:
Személyesen vagy skypon. Beszélgetünk a természetes gyógyulási lehetőségekről, alternatív gyógymódokról, Testelemzésről vagy a torna alkalmazásáról. Díja: 10.000 Ft/óra

Gyakorló órák

Avivatornagyakorlás részvételi feltétele:

Csak a 4 órás Aviva-alaptanfolyam elvégzése után látogatható!

A részvétel díja: 2000 Ft.

Minden csütörtökön 16:45, 17:30 és 18:15 órától gyakorolunk az Eötvös 10 Közösségi Házban (Bp. VI. Eötvös utca 10.), csak zokni és váltóruha kell. December 20-ától január 3-áig téli szünet lesz.

Ha pedig még nem végeztél Alaptanfolyamot, akkor itt tudsz jelentkezni:

Jelentkezéshez kérjük kattints ide

Aviva-módszer és más

 

 

 

 

Aviva-módszer Tóth Julival

 

Duoteszt, miért fontos?

Kérdezték tőlem, hogy miért fontos az Aviva-módszer keretében a sav-bázis egyensúlyról hallani. A tapasztalatok szerint, hiába tornázik valaki az egészségéért az Aviva-módszerrel - a gyógyulás sokszor elmarad, ha más területen nem tesz semmit az egészségéért az illető. Amennyiben a szervezet elsavasodik, akkor a torna is hiábavalóvá válhat. Mert amíg a szervezet azzal van elfoglalva, hogy a rossz táplálkozás következtében próbálja fenntartani a sav-bázis egyensúlyt, addig sem tud foglalkozni a gyógyulási folyamatokkal. Mert a biológiánkban az életünk fenntartása - a vér lúgos környezetben tartása - előbbre való, mint a gyógyulás. Ezért ha a táplálkozásunkkal segítjük a szervezet méregtelenítő folyamatait, lúgos ételeket fogyasztunk, nem eszünk erjedést okozó ételeket (élesztő, cukor, alkohol) és az ételeinket úgy párosítjuk, hogy könnyen emészthető legyen a szervezet számára - hamarabb jön el a gyógyulás, a rendszeres tornázás mellett.

Cukortúlzások

Tóth Juli az AVIVA NETZWERK hivatalos oktatója - Austria

A Testelemzés is az Aviva Stúdió által kínált további természetes megoldások egyike.

Hogyan történik?
Teljesen fájdalommentes, bő egy órát vesz igénybe.

Gyermeket szeretnél?
A munkám folyamán több éves tapasztalatom szerint, a meddőséget nagyon komoly más folyamatok is befolyásolják. Így lehet az, hogy van akinek a baba-mama vitamin vagy éppen a kenyér lesz a fogamzásgátlója. Tudom, talán merész ezt kijelenteni, de azt látom, hogy az intoleranciák nagyobb volumennel terhelik a reprodukciós folymatokat, mint sok esetben a női szervek állapota.

Az Aviva-módszerrel a női szerveket, a ciklust és a termékeny időszakot figyelemben tartva közelebb juthatunk a természetes gyermekáldáshoz.

Ami fogamzásgátló hatású lehet:
- cukros folyadékokat fogyasztunk
- stresszkezelés nélkül élünk
- mérgekkel etetjük a testet: ízfokozókkal, E-számokkal, aromákkal, térfogatnövelőkkel, génmódosított anyagokkal stb.
- vegyszerek jelenléte, elektromos és ionizáló sugárzás, parazitaterhelés
- a fertőtlenítő szerekre, a kozmetikumikban fellelhető életidegen anyagokra (kőolaj, aluminium, habosító anyagok, szintetikus illatok), légfrissítőkre, és akár a barackos illatú WC-papirra - mindezekre nincs immunrendszerünk! :)

Ezen anyagok szervi funkcióinkat fognak lassítani, gátolni a szervezetben. A hormonális rendszerünket előbb teszi őrlángra a testünk, mint az emésztést vagy a légzést. A reprodukciós folyamatok beindulásához a szervezetnek egy OPTIMÁLIS szint kell! Nem az ÁTLAGOS szint! 

Sokan, anélkül mennek MEDDŐSÉGI KÖZPONTOKBA, hogy tisztában lennének a testi folymataikkal, és a tüneteik eredetével. Ha nem akarsz lemondani a mesterséges megtermékenyítés lehetőségéről, ne tedd! Ez a te döntésed, viszont a folyamatot akkor is segítheted! Megfelelő egyéni táplálkozással, méregtelenítéssel, az intoleranciák figyelembe vételével, stersszkezelési mechnizmusok alkalmazásával, egyéni terápiákkal.

A szervezetünk nem egy sportkocsi.
Nem lehet az alkatrészeinket folyton kicserélni! :)

Megtudható belőle:
- a környezeti hatások milyen anyagokkal terhelik a szervezetet
- több ezer anyagot bevizsgálhatunk, hogy hogyan hatnak a szervezetre: élelmiszerek, táplálék-kiegészítők, stb
- gócok feltárhatóak
- vegyi terhelések, nehézfémterhelés
- nyirokműködés állapota
- érzelmi blokkok
- hormonok befolyásoltságai

A méregtelenítés soha sem egy befejezett folyamat, minden esetben a pillanatnyi állapotot látjuk. És mivel napi szinten ki vagyunk téve terhelő hatásoknak, a méregtelenítés nagyon fontos egészsgvédő faktorrá lép elő a jövőben.

Tudnivalók, árak:
Első alkalom: 15 ezer Ft
Kontroll mérések: 10 ezer Ft

 

A méregtelenítés nem helyettesíti az orvosi beavatkozásokat, kezeléseket. Csak kiegészítő terápiaként alkalmazható a szervezet méregtelenítésére!

 

Az Aviva-módszer speciális gyógy- és hormonális hatású gimnasztikai torna.
Az orvosi diagnózist illetve kezelést nem helyettesíti.
Amennyiben egészségügyi problémája van, abban az esetben konzultáljon orvosával és az Aviva oktatójával a megfelelő megoldás megtalálásához.