Hírlevél feliratkozás

 

Drága Juli! Három évet vártunk a babánkra. Reméltük, hogy spontán sikerül, nem sikerült. Annyira nem, hogy egyetlenegy alkalommal kerültem áldott állapotba, de az a kisbaba úgy dön​t​ött nem marad velünk, így az esküvőnk napján ismét ketten voltunk. Kellett idő, amíg ezt a tragédiát feldolgozzuk​ – feldolgozom​ –​, de az egyértelmű volt, hogy segítsége​t​ fogok kérni, és az is, hogy ezt ​az ​alternatív utak közt fogom megtalálni.
Emlékszem​,​ mennyire sok dolgod volt, de mégis találtál rám időt. Találkoztunk Testelemzés​en, ahol bizony a glutén-​, ​kazein​-​ és laktózintolerancia mellett kiderült, hogy a korábbi sok gyógyszeres terápia maradványai még mindig szennyezik a szervezetemet. Ezeket az általad legjobbnak vélt módon kivezettük, és áttértem a glutén-kazein-laktózmentes étkezésre is. Gondoskod​t​unk a szervezetem megfelelő progeszteronszintjéről, és e​l​kezdtem hozzád ​avivatornára járni.

 Körülbelül egy évig jártam hozzád ​Aviva torna gyakorlásra hetente kétszer, és nagyon-nagyon élveztem minden alkalmat. Éreztem, hogy használ, láttam az odafigyelésed, a kedvességed, amivel mindenkit fogadsz, és minden kérdésre válaszolsz. A kitartásod a segíteni​ ​akarásod és a hited mindig jelen van – minden alkalommal, ugyanúgy. 

Szép lassan kitiszult a szervezetem,​ ​a ciklusom rendeződött, és mire a hagyományos orvoslás megállapította, hogy „ön mégsem meddő”​,​ Ambruskám bekopogott az ajtón​.​ :)
Drága, édes kisfiam 2016 júniusában megszületett​, és mostanra okos, ügyes, mosolygós nagy fiú!

Drága Juli! Szívből köszönöm neked, hogy meghallgattál, támogattál, segítettél! A férjemmel mindig hálásak leszünk neked, és a leges-legjobbakat kívánjuk: jó egészséget, boldogságot, pozitív embereket, kiegyensúlyozott szerencsét és sok-sok pici babát!
S​z​eretettel ölelünk

További hasznos információk:

AZ AVIVA-MÓDSZER EGY SPECIÁLIS HATÁSÚ GIMNASZTIKAI TORNASOR. 
AZ ORVOSI DIAGNÓZIST ILLETVE KEZELÉST NEM HELYETTESÍTI!

AMENNYIBEN EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁJA VAN, ABBAN AZ ESETBEN KONZULTÁLJON ORVOSÁVAL.