Férfi gondokra is Aviva-módszer!

Az Aviva Módszer a férfiak legrettegettebb problémájára is világos és könnyen elsajátítható megoldást nyújt!

Ez az egyszerű, 12 gyakorlat sorból álló AVIVA torna férfiaknak segít kiküszöbölni az idő múlásával, valamint a helytelen életmóddal, a férfiak fizikai testére is romboló hatással bíró változásokat: a szövetek meggyengülnek, leépülnek, és a belső elválasztású mirigyek csökkent működése következtében akár nagyon súlyos betegségeket, elváltozásokat is okozhatnak? Ez az egyszerű speciális férfi intim torna, segít a férfiaknak:

  • Prosztata problémák esetében
  • A potencia – merevedési zavarok esetében
  • Vizelési nehézségek, esetében
  • Inkontinencia esetében
  • Heresérv esetévben
  • A renyhe bélműködés esetében – kiválóan javítja az emésztési folyamatokat
  • Idegrendszeri problémák esetében
  • Kiválóan növeli és elősegíti a férfi spermiumok életképességét
  • Növeli a férfiak önbizalmát annak következményeként, hogy az AVIVA torna rendszeres gyakorlása által, teljes mértékben megszünteti a fentebb felsorolt problémákat

A gyakorlatok reményt keltő eredményei nagyon rövid idő alatt érezteti hatását!!!!

Kihalóban a spermiumok!

Az ülőmunka, az autó, a lift, a szők farmer és sok más izommunkát helyettesítő kényelmi illetve divat- választásaink vannak. Ezek következtében és a különböző méreganyagok bevitelével (a bőrön keresztül a kozmetikai anyagból bejutó mérgek és a táplálékainkkal bevitt mesterséges anyagok) rohamosan fogy a férfiak spermiumszáma. A WHO szerint húsz év alatt a számuk a felére csökkent! Az elhízás is veszélyességi faktor, a kövér kisgyermekeknek a későbbiekben sokkal valószínőbb hogy lesznek potenciaproblémáik és az elhízott felnőttek több mint felénél tapasztalható, hogy sokkal kevesebb az egészséges spermiumuk! Míg 20 évvel ezelőtt szinte minden 20 éves fiatal férfi alkalmas volt ivarsejtdonornak, ma már alig, ma csak a fele felel meg a kritériumoknak. De sohasem késő beépíteni az életünkbe a mozgást, és könnyen megválogathatjuk a kozmetikai szereket és a táplálékainkat is! Még egy mondat a kozmetikai szerekről, amióta a férfiak is használnak hónaljstifteket, azóta már ők is megbetegednek mellrákban. Csak egy kis figyelmet igényel, hogy a testünkre éppúgy vigyázzunk, mint a kocsinkra. Bár a saját belső riasztónk nem oly hangosan jelez, ha ártunk önmagunk ellen!

További hasznos információk:

AZ AVIVA-MÓDSZER EGY SPECIÁLIS HATÁSÚ GIMNASZTIKAI TORNASOR. 
AZ ORVOSI DIAGNÓZIST ILLETVE KEZELÉST NEM HELYETTESÍTI!

AMENNYIBEN EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁJA VAN, ABBAN AZ ESETBEN KONZULTÁLJON ORVOSÁVAL.