VAN ám olyan tepertő, ami NEM TEJTERMÉK! 🙂
Sokáig kell keresni, mert még a termelői piacon is sokszor tejben áztatott a tepertő! Ha valaki nem fogyaszt tejterméket, akkor ez egy fontos információ! Akik bélregenerációt végeznek számukra is! Vagy akik intoleransok és nem figyelnek ezen óriási APRÓSÁGOKRA, náluk is megakaszthatja az egészséget!
Sokszor derül ki a Funkcionális Állapotfelmérésen, hogy valami étel még bekerül a szervezetbe, ami más funkciókat is legyengíthet vagy krónikus gyulladásokat tarthatnak fenn.
A meddőséget úgy tudják ezen élelmiszerek fenntartani, hogy a gyulladáskeltő hatásuk miatt beleszólhatnak a petesejtek érésébe, életképességébe, a gyulladás elleni védekezésben pedig az immunitás jelentősen leterhelődhet, elmaradhat ezzel a várva várt gyermekáldás.

Várlak szeretettel, ha egyéni megoldásokat keresel
 
a FUNKCIONÁLIS ÁLLAPOTFELMÉRÉSEMEN, ha tisztán és személyre szólóan szeretnéd látni az összefüggéseket! 🙂
 
És itt a MEGOLDÁS, a tejtermék mentes tepertő!
Kapható a nagyobb szupermarketekben!
 
245387438 10220626275554514 5787572186673511491 n

Manapság a lelki okokkal foglalkozunk és az önszeretet fontosságáról beszélgetünk, miközben megfeledkezünk a testünkről. Ez korábban fordítva volt. Átestünk a ló túlsó oldalára? Szerintem igen! A test legalább annyira fontos a maga mechanizmusaival – amelyek életben tartanak bennünket –, mint a lelkünk, amely az érzelmeinken keresztül befolyásolja az idegrendszerünk működését. TEST-LÉLEK-KELLEM – ha maradunk a nők hármas tagozódásánál. Fontossági sorrendet nem tennék.

De az IR ugye. Hol felejtem el a testem? Ott, hogy a jó gondolataim nem helyettesítik a jó táplálékokat. A szénhidrát számolásától nem fog a bél regenerálódni; ha profi mérlegem van otthon, attól nem leszek kevésbé intoleráns; és hiába áltatom magam azzal, hogy a megkívánt kakós csigára a szervezetemnek szüksége van, attól az még ártani fog nekem. Szóval beszéljünk egy kicsit a test folyamatairól.

 – aki INTOLERÁNS a KAZEINRE vagy GLUTÉNRE, teljesen mindegy hogy mennyire keveset eszik belőle, napi szinten élesztheti magában a gyulladásokat

– túl sok GABONA fogyasztása, akkor is ha nincs intolerancia; megakadályozhatja a bél regenerációját, akár TÖNKÖLYRŐL, akár ZABPEHELYRŐL, akár más gabonáról van szó, emellett előremozdítja az inzulinrezisztenciát, gyulladásokat kelt, zsírok raktározására ösztönzi a szervezetet és emeli a vér trigliceridszintjét. (…)

– a GLUTÉN képes arra, hogy a bélfalakat pár órára áthatolhatóvá tegye különböző toxinok (táplálékokkal bejutó fehérjék) számára, amelyek így a véráramon keresztül oda mennek, ahova csak akarnak, akár az idegrendszerbe is, ezzel pedig komoly toxinterhelést fogunk a szervezetre zúdítani. Így okozhat fejfájást vagy ízületi gyulladást a GLUTÉN. Persze nem minden esetben pusztán erről van szó! :)

– a TESTELEMZÉSEN látom, hogy például aki folyamatosan zabpehellyel kezdi a napot, annál kialakul – előbb vagy utóbb – az érzékenység a gluténra, ami GYULLADÁST tart fenn, és ha ez krónikussá válik, a végén jönnek a civilizációs degeneratív betegségek. Emiatt is ajánlom a változatos táplálkozást lehetőleg piacról beszerezve, – és persze a glutén-, kazein- és cukormentes ételeket – vagy ha kevés az időd, akkor megfelelő házhozszállító cégektől vásárolj.

Aviva tornára a tapasztalatok szerint elmúlik Ha ismered a pecsételő vérzést, akkor tudod mennyire kellemetlen az amikor a barnás vérzéssel meghosszabbodik a CIKLUS IDŐNK. Amewnnyiben az Aviva torna gyakorlatokat van időd minden másnap végezni, - helyes kivitelezéssel - akkor azt fogod tapasztalni, hogy a pecsételő, barnázó vérzés megszűnik. Nagyon jó érzés amikor ezek a kellemetlenségek kikopnap a havi rutinból, ugye? Ha viszont az AVIVA TORNA hozta elő a pecsételő vérzésedet, akkor az a teendőd, hogy abba ne hagyd az Aviva gyakorlatokat! Végezd lelkiismeretesen, helyes billentésekkel és azt fogod tapasztalni pár ciklusidő tisztulás után, hogy elmúlik a barnázó, pecvsételő vérzés! Az Aviva torna rendszeres gyakorlása fogja biztosítani azt, hogy a nyálkahártya a torna segítségével megtalálja az optimumát és ha szükséges akkor biztosítani fogja az Aviva torna azt, hogy a nyálkahártya egy nagyobb tisztuiláson átessen! :) Örömteli gyakorlást Aviva tornát kívánok, sikerekkel és gyermekáldással! :)

Az Aviva Stúdió már sok éve szolgálja azokat a hölgyeket, akik babát szeretnének az Aviva torna elsajátításával. Bár a módszer amikor megszületett a célja a fogamzás gátlása volt, mert akkoriban még nem voltak fogamzásgátlók és a nők is befolyással szerettek volna lenni a saját életükre. Természtesen, mai is bárki használhatja erre a célra, de nagyot fordult a világ azóta!

Ma már a gyermekáldásért használják leginkább az Aviva-módszert. A  különbség abban rejlik, hogy akik gyermekáldásért Aviva tornáznak, azok másképpen végzik a gyakorlatokat, hiszen más a célja a mozgásnak. Akik a ciklust akarják rendezni vagy antibébire tornáznak (kemikália nélkül), azok erős beszorításokkal végzik a gyakorlatokat.

Ahol babára tornáznak, ott nem javaslom a beszorítást, hiszen ha a baba már a pocakban van, akkor se akadályozzuk a fejlődését! Ebben az esetben a rendszeres Aviva torna nem okoz gondot, nyugodtan lehet tornázni, mert a beágyazódást is segíti a gyakorlás.

NINCS az Aviva-módszerről - Aviva torna DVD - és nem is lesz. Hiszen ebből is látható, hogy mennyire egyéni az alkalmazása a módszernek. Ajánlott oktató segítségét kikérni, hogy eredménnyel és sikeresen végezhessük a tornát!

Amennyiben bárki elakad, inkább forduljon az oktatójához és NE a fórumokon tájékozódjon az Aviva-módszer alkalmazásáról, mert ott sok sületlenség is olvasható, ami sajnos félre is vezetheti azokat, akik bizalmat szavaznak a módszernek.

Ahol tudsz enni GLUTÉNMENTESEN!

Ötleteket szeretnék adni a listával, de tudod, hogy én a magas tápanyagsűrű ételeket javaslom elsődlegesen, de ha minden kötél szakad.... jöhet ez a lista! :)
És a boltokon túl ajánlom a piacok zöldségpultjait! :)

vegetables 1212845 480 

 És a listát itt találod! :)

William Davis:
Búza nélkül
David Perlmutter :
Agyépítők, Gabona-agy
Tóth Gábor: Allergia és Candida-kalauz
Jentschura, Lohkamper: Teljes megtisztulás - A méregtelenítés kézikönyve
Kurt Tepperwein: Savtalanítás - A fiatalság forrása
Lénárt Gitta: Élő ételek könyve - Lúgosítás természetesen
Campbell-McBride: Gap-szindróma - Az emésztés és a pszichológia kapcsolata

Az Aviva Stúdió több éve elfogadja a Szép Kártyákat!
Most hogy bármely zsebből igénybe veheted a szolgáltatást ne habozz és gyere Avivázz velünk! 

Most bármely Szép Kártya zsebből igénybe veheted az Aviva Alaptanfolyamokat, az Aviva torna Gyakorló órákat is!
Jenetkezni tudsz a JELENTKEZÉS űrlapon!
Várunk szeretettel!

 images

A hír:
2021. április 25-e és 2021. december 31-e közötti időszakra lehetővé tették a kártyabirtokosok számára, hogy bármelyik alszámláról kifizethessék SZÉP Kártyás költéseiket. A Kormányrendelet a másik oldalról nemcsak engedélyezte, hanem kötelezte a SZÉP Kártya kibocsátókat és a SZÉP Kártya elfogadókat, hogy tegyék lehetővé a bármelyik alszámláról történő költést.

 

 

 

 

 

 

Véghseő Klára festőművész csoportjai

Az Aviva torna - Budapest és Bécs - oktatása mellett szeretek olyan dolgokat végezni, mely az idegrendszernek is pihentető! :) Klára által vezetett festő csoporton szoktam részt venni, amikor időm engedi. Szívből ajánlom azoknak, akik az alkotásban szeretnének más tudatállapotba kerülni, pihenni és alkotni. Kihozza belőlünk azt, amit még magunk sem láttunk eddig megnyilvánulni. Kedvességével és segítőkészségével páratlan munkát végez!

 

 

Ó én nagyon jól táplálkozom! Csupa egészséges dolgot eszem reggelire!
- szoktam hallani az egyéni konzultáókon, és amikor mélyebben belemegyünk a részletekbe, akkor derül ki, hogy ez a sok jó

a zabpehely
a teljes kiőrlésű kenyér és a müzli! 
Hát ezeket nevezzük egészségesnek? 

bowl breakfast close up cup food fruit mug oat 597394

Sok jóval nem kényezteti a testét az, aki csak ezt fogyasztja reggelire!
A termékenységet ezzel nem biztos, hogy segíti!

És sokszor kiderül az egyéni konzultációinkon, hogy az illető a növényi fehérjéket rosszul emészti, intoleranciája van, a vércukra olyan mint a hullámvasút, és akár kísérheti mindezt szédülés vagy kézremegés is. És sajnos ezzel a táplálkozással mindezt a folyamatot fenntartja és elmélyíti a jövőben.
Valahogy az a sejtésem, hogy tartós pozitív egészségi változás ebből, hosszú távon nem lesz.

A gabonák túlzott jelenléte a táplálkozásban nem az egészséget szolgálja. Pláne, ha mindez párosul még egy kis INTOLERANCIÁVAL is. Sajnos az elmúlt 10 év tapasztalatából szólva a termékeny korú nők 80%-a INTOLERÁNS. Ebből sokaknak még tünete sincs, hiszen fiatal, és az immunrendszer teszi a dolgát, de a TERMÉKENYSÉG már akadozik! Az emésztési folyamatok vagy a táplálkozás körülményei éppúgy hatnak rossz irányba a szervezetünkre mint a STRESSZ. Ő még nehezíti is a körülményeket.

Ha a célod a gyermekáldás akkor arra éppúgy fel kell készülni mint egy FOCI bajnokságra!
Ha mindent megteszel a célod érdekében és a kispadig eljutsz és ott leszel a kupadöntőben, akkor nagy esély van a győzelemre! 

De ha mindig minden más fontosabb mint a tested és az egészséged és a fejlődő magzat egészsége, akkor a kényelmi szempontok győznek, nem az egészség!

Amit én ajánlok:
A test funkcionális folyamatainak ismerete, az egyéni táplálkozás és emellett az Aviva torna rendszeres gyakorlása! 

Az Aviva tornával bedurrantod a petefészkedet,
vérbővé teszed a beágyazódáshoz szükséges nyálkahártyát, a baba fejlődését támogatod abban, hogy egészségesen fejlődjön!
És az első 3 hónapon - mialatt a legfontosabb szervek kialakulnak - optimumon pörög az IMMUNRENDSZERED is!
Hát nem nagyszerű? 

Mégis a mai kényelmes és "feldolgozott" világunkban a testünk folyamatait a háttérbe szorítjuk! És ez már több generáció óta történik velünk.
A terhességre fel kell készülni a siker érdekében, gondolni kell a magzatra, hogy egészséges körülményeket biztosítsunk neki. És az anyai szervezetet is képessé kellene tenni, hogy ne az átlagosban hanem az optimumon működjön.
Ha bármilyen tüneted van ami diszkomfortot okoz, ami kellemetlen vagy nem szokványos és az energiaszinted sem a legjobb akkor BIZTOS HOGY KELL TENNED MAGADÉRT!

Várlak szeretettel a személyes konzultáción!

6 alkalom és sokat megtudhatsz a TESTEDRŐL, a
arról, hogy éppen mi történik odabent. Így a felkészülésed célzott lesz és az idő is úgy teli, hogy hasznos minden amit csak teszel magadért és a gyermekedért!

Várlak szeretettel!

A személyes konzultációkról részletesen olvashatsz a tothjuli.hu weboldalon! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Már több mint 1000 Aviva-kisbaba született a módszer segítségével olyan családokban, ahol meddőség volt az orvosi diagnózis!

A női és férfi tornát egyszerre tanuljuk meg a páros óra keretében. Egyéni időpontokban. Kényelmes személyes légkörben.

Egy jó hangulatú — bár néha szomorú aktualitásokat is átbeszélt —, sokféle témát felvonultató műsorban H. Varga Mariann vendége voltam a Dr. Jazzy-ben. Kislányos-csajos-asszonyos témákat érintettünk, bár a férfiakat sem hagyhattuk ki. 

Köszönöm neki a meghívást!

Meghallgatáshoz klikkelj a fotóra! :)

 

Hírlevél feliratkozás

Videók, boltok, hírek, információk


Minden e-mail címet biztonságban kezelünk!
Havi egy hírlevelet fogsz kapni tőlünk, és bármikor leiratkozhatsz.

További hasznos információk:

AZ AVIVA-MÓDSZER EGY SPECIÁLIS HATÁSÚ GIMNASZTIKAI TORNASOR. 
AZ ORVOSI DIAGNÓZIST ILLETVE KEZELÉST NEM HELYETTESÍTI!

AMENNYIBEN EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁJA VAN, ABBAN AZ ESETBEN KONZULTÁLJON ORVOSÁVAL.