A GLUTÉN elhagyása nagymértékben tudja támogatni a termékenységünket!

Sokan már próbálták is, de lehet, hogy eredménytelenül. Ha nem jártál sikerrel, akkor csak az történhetett, hogy nem volt teljeskörű a beavatkozás. Hiszen önmagában egy étrend megváltoztatása nem mindenkinél elégséges.
Sokak célba érnek pusztán az étrend megváltoztatásával, de sokaknak nem hoz eredményt, nálik máshol is kér támogatást a szervezet!

Mi a különbség?

A glutén vagy a tejtermékek elhagyása nem hozhat nagy változásokat, ha már régóta fogyazstod és ez már a szervek működését is akadályozza a krónikus gyulladás fenntartása okán. Tehát ebben az esetben sokkal több figyelmet kell szánni az egyéb akadályok feltérképezésére is!

És mindezt egyénileg! Személyre szabva!

Az étrendi változtatás még nem fogja a korábbi károkat mérsékelni, vagy a kibillent emésztést rendezni, vagy a gyulladásokat teljes mértékben helyre tenni!

Nem benned a hiba!

Csak lenne még tennivalód! :)

Ebben tudok neked segíteni, hogy feltérképezzük egy Funkcionális Állapotfelmérés keretében, hogy pontosan hol kell változtatnod az életmódodban, hogy valóban eredményt érhess el!

Várom jelentkezésedet az űrlapon keresztül! 

  

 

A HPV oltások másik nézete. Legyünk felelősek önmagunkért és a szeretteinkért. Nem az oltásokkal van a baj, hanem azokkal az anyagokkal, amelyek bejutnak ilyenkor a vérkeringésbe. Csak jó immunrendszerű hölgyek vállalkozzanak ilyesmire! :)

A Lineanigra vlog vendége voltam. Az Aviva-módszerről beszélgetünk. Sok hasznos és gyakorlatias kérdésre kapsz választ az interjúban. Ajánlom a többi viseót is Krisztina vlogjából mindenkinek aki babát szeretne, vagy már babázik és hasznos tanácsokra van szüksége.

Duna tv-ben egy boldog édesanyával Tóth Juli

 

Drazs Krisztnina blogjában vendégeskedtem.
Nagyon sok hasznos információt ad át babára váróknak és babásoknak a Lineanigra Youtub csatornán. Ajánlom figyelmetekbe.

Aviva módszer a Családbarátban Tóth Julival

További hasznos információk:

AZ AVIVA-MÓDSZER EGY SPECIÁLIS HATÁSÚ GIMNASZTIKAI TORNASOR. 
AZ ORVOSI DIAGNÓZIST ILLETVE KEZELÉST NEM HELYETTESÍTI!

AMENNYIBEN EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁJA VAN, ABBAN AZ ESETBEN KONZULTÁLJON ORVOSÁVAL.