keju2020

Hivatalos Aviva-módszer oktató - az osztrák AVIVA NETZWERK hivatalos szakmai közösség tagja

Sport- és Avivamódszer-oktató vagyok, ezen felül Egyetemi szintű Életmód tanácsadó terapeuta, Funkcionális táplálkozási referens és Joalis méregtelenítési referens. Hobbim az egészséges életmód. Látván azt, hogy hány nő egészségét és boldogságát hozta el ez a módszer, teljesen elköteleződtem mellette. Nagy örömmel adom tovább mindazon önsegítő módszereket, amelyekkel ki-ki a saját kezébe tudja venni élete alakulását. Véleményem szerint elsősorban önmagunk tudunk tenni szellemi és testi egészségünkért. Bármikor és bárki odaállhat a startvonalhoz, sosem késő elkezdeni tenni valamit magunkért. Hogy ne kiszolgáltatott betegekként tekintsünk önmagunkra – belefásulva a sok hiábavaló kezelésbe –, hanem aktívan és alkotóan hassunk egészségünkre figyelembe véve az egyediségünket, a sajátosságainkat és a teherbírásunkat. Mert mindenki tudja mire van szüksége – amint nem mástól várja a megoldásokat! A klimax gyötrelmeit, a menstruáció fájdalmát, a női betegségeket nem szükséges végigszenvednie senkinek. Az Aviva-módszer az, ami segíthet nekünk – nőknek! És persze a férfiaknak is! :)

 

2016. július 22. dátummal hivatalosan átigazoltam az ausztriai AVIVA oktatók közösségéhez. Ettől a naptól az osztrák székhelyű AVIVA csapat egyik bejegyzett oktatója vagyok. Bécsben és természetesen Budapesten is várom megtisztelő jelentkezésüket.

Elérhetőség:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36-30-960-1511
Ha nem veszem fel, akkor dolgozom ezért kérlek küldj egy sms-t ha fontos a hívásod! 

Végzettségeim:

Ganoterapeuta - http://www.gigavitamin.hu
Felsőfokú Életmód-tanácsadó terapeuta
Sportoktató, Aviva torna oktató
Joalis Méregtelenítési referens
Funkcionális táplálkozási referens

Ahol Velem találkozhattál

Számos megjelenés az Aviva tornáról

Több mint 10 éve az Aviva torna szolgálatában. Közel 400 baba és boldog édesanya. Várlak szeretettel az óráimon, hogy a sikeredben támogathassalak. 


TervezettBaba.hu

 

Ahol az Aviva-módszerrel már találkozhattál:

 

További hasznos információk:

AZ AVIVA-MÓDSZER EGY SPECIÁLIS HATÁSÚ GIMNASZTIKAI TORNASOR. 
AZ ORVOSI DIAGNÓZIST ILLETVE KEZELÉST NEM HELYETTESÍTI!

AMENNYIBEN EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁJA VAN, ABBAN AZ ESETBEN KONZULTÁLJON ORVOSÁVAL.