Árak

4 órás ALAPTANFOLYAM

22000/alkalom
  • 4 órás NŐI AVIVA TORNA ALAPTANFOLYAMON megismerkedsz a gyakorlatokkal és az összefüggésekre is rálátsz majd és tudni fogod, hogy hogyan végezd a gyakorlatokat a saját egészséged érdekében. A csoportban mindenki választ kap arra, hogy hogyan alkalmazza eredménnyel az Aviva-módszert. A csoportfoglalkozás a Gellért tér környékén lesz, a pontos információkat a jelentkezésed után megküldjük E-mailben.

FUNKCIONÁLIS TESTELEMZÉS

20000/alkalom
  • Az Állapotfelmérés nem az Aviva módszer része! Olyan melyen olyan kérdésekre találhatunk választ, hogy miért nem érkezik a baba, milyen ételekre vagy intoleráns, milyen étkezés a legmegfelelőbb számodra a termékenység fokozásához és láthatjuk azt is, hogy milyen tisztítások szükségesek a szervezet könnyebb és jobb működéséhez. Meg fogod érteni 1 órán belül, azokat az összefüggéseket, hogy az ÉLETMÓDODDAL hogyan befolyásolod a szervezeted működését! 20.000 Ft / alkalom

KONZULTÁCIÓ

20000/50 perc
  • Bárhol is élsz a világban a ZOOM-on keresztül konzultálhatunk a termékenységed fokozásának lehetőségeiről, az étkezési szokásod egészséges átfordításán is dolgozhatunk és azokon a szervi subklinikai háttérfolyamatokon melyek a termékenységedet megszabja. A véleményem az, hogy manapság a meddőség mögött nagyon sok esetben az alap regulációs folyamatok kibillenései láthatóak. Ezekre fényt deríthetünk a konzultáció során.

További hasznos információk:

AZ AVIVA-MÓDSZER EGY SPECIÁLIS HATÁSÚ GIMNASZTIKAI TORNASOR. 
AZ ORVOSI DIAGNÓZIST ILLETVE KEZELÉST NEM HELYETTESÍTI!

AMENNYIBEN EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁJA VAN, ABBAN AZ ESETBEN KONZULTÁLJON ORVOSÁVAL.