Hormontorna

Az Aviva torna egyben hormontorna is!
Hogy miért és hogyan tud hatni a hormonális rendszerünkre az Aviva torna?
Először is a mozgással, ami közvetlenül hat a hormonális rendszerünkre. Vannak gyakorlatok, melyek elvégzésével azonnal érezhető hormonális hatása a mozdulatoknak, mivel azokat a meridiánokat stimuláljuk izommunkával, melyek az adott hormonális terület pontjaival vannak összeköttetésben.
Ez az egyik útvonal mellyel a hormontorna végzése bárkit könnyen meggyőz a hatásmechanizmussal kapcsolatban.
A női hormonális működést számos testi működés segítheti és befolyásolhatja. Ilyen a táplálkozás is, az életmód, a stresszkezelés, a szervezet tisztítása, a légzés, a napi bioritmusunk, azaz a cirkadián ritmus, a pihenés aránya a szorgos hétköznapokhoz és a szorgos hétvégékhez, és a vízfogyasztás is.

Pánik gyakorlat — a meghozó

Ha tudod, hogy éppen a tengerparti szabadság alatt jönne meg a havi vérzésed — tornázz előtte, hogy korábban jöjjön meg! A pánik gyakorlatot végezd el egyszer és nagy valószínűséggel érezni fogod a hatását!

Mitől hormontorna az Aviva-módszer

Aviva Steiner korábban dolgozta ki hormontornáját, mint hogy a tudományos magyarázat megszülethetett volna. Megelőzte a korát. A női ciklus szélsőségei, rendellenességei — túl rövid vagy túl hosszú havi vérzés, fájdalmas menstruáció, nagy vérveszteség, mind visszavezethető a hormonháztartási zavarokra és az egészségtelen étrendre. Ez a speciális módszer a nemi hormonokat beállítja az otimális szintre. Többszörös vetélés után pedig a torna megerősítheti a méh izomzatát.

Aviva-módszer, mint hormontorna jó hatásai:

 • premenstruációs tüneteggyüttesre
 • túlzott mennyiségű vérzésre
 • petevezető letapadásokra és elzáródásra
 • elmaradt vérzésre
 • havi ciklus beállítására
 • változó kor tüneteire
 • csontritkulásra
 • miómára
 • termékenységre
 • cisztára
 • PCO-ra

Hormontorna működése

A rendszeres Aviva gyakorlás által stimuláljuk a hormonterelést, emeljük meg a szervek és szövetek oxigén- és vérelátását. Az Aviva torna gyakorlatok célirányosan hatnak azon akupunktúrás helyekre, ahol ösztönözhető a saját hormontermelésünk. Ezentúl hatnak az idegkilépésekre a gerinc mentén, tartást javító hatásúak és az alvásunkat is javíthatja.

 

Aviva torna a változó korban 

Az Aviva-módszer gyakorlatai hatékonyan kezelik a változó kor tüneteit, késleltetik az ösztrogén lefutását és így a nőket sújtó csontritkulás is megelőzhető. A nők, így tovább nők lehetnek, jobban érzik magukat a bőrükben, amely fiatalosabb és egészségesebb lesz a Aviva-módszer következtében.

Hormonkezelések helyett – válaszd az Aviva-módszert! Így biztos lehetsz benne, hogy a saját tested elegendő hormont termel számodra.

Tesztoszteron szintre

Az Aviva torna gyakorlatok. a férfi hormonális működésre is jótékonyan hathat. És eredményesen befolyásolják a tesztoszteron szintet. Ajánlatos tornázni pattanásos bőrre vagy túlzott szőrösödés esetén is.

További hasznos információk:

AZ AVIVA-MÓDSZER EGY SPECIÁLIS HATÁSÚ GIMNASZTIKAI TORNASOR. 
AZ ORVOSI DIAGNÓZIST ILLETVE KEZELÉST NEM HELYETTESÍTI!

AMENNYIBEN EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁJA VAN, ABBAN AZ ESETBEN KONZULTÁLJON ORVOSÁVAL.