Tóth Juli az AVIVA NETZWERK hivatalos oktatója - Austria - avivastudio@gmail.com - +36 30 960 1511

Aviva-method

4 órás Aviva-tanfolyam BÉCSBEN

Gyakorló óra BÉCSBEN

JELENTKEZÉS a weboldal űrlapján vagy

emailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Testelemzés

egészségi állapotodról egy gyorsjelentés. Sok minden mellet gócokat, szervek állapotát és terheléseket mér be.

 

Bejelentkezés:

A weblap jelentkezés űrlapján

 

További információ:

avivastudio.hu/Joalis és Testelemzés

Egy kúra 2-3 hónapig tart, munka mellett könnyedén végezhető, célirányos és egyéni.

 

Nem helyettesíti az orvosi kezelést!

Belső tisztitás

A béltisztítás fontossága nem közismert. Pedig már az Apokrifekben is található ajánlás a test belső tisztítására. Egy hátulról bevezetett futótökkel. Béke Evangélium Edmond Bordeaux Szekely (1905–1979) fordításában.

Tovább a teljes cikkhez

Méregtelenítés

Napjainkban sok olyan méreganyag támadja szervezetünket, amelyekkel legyengült immunrendszerünk képtelen segítség nélkül megbirkózni.

Tovább a teljes cikkhez

Könyvajánló

William Davis:
Búza nélkül
David Perlmutter :
Agyépítők, Gabona-agy
Tóth Gábor: Allergia és Candida-kalauz
Jentschura, Lohkamper: Teljes megtisztulás - A méregtelenítés kézikönyve
Kurt Tepperwein: Savtalanítás - A fiatalság forrása
Lénárt Gitta: Élő ételek könyve - Lúgosítás természetesen
Campbell-McBride: Gap-szindróma - Az emésztés és a pszichológia kapcsolata

Fogyás

Ha tartósan és eredményesen szeretnél fogyni, akkor a legfontosabb, hogy először a hormonokat és az ételintoleranciákat tedd rendbe! Ebben segít neked az Aviva-módszer.

Depresszióra Aviva?

Az Aviva torna hatására segítjük a szervezetünk saját hormontermelő funkcióit az öngyógyító folyamatok serkentésével. Ennek következtében pozitív irányba megváltozik a kedélyállapotunk is. Azoktól akik rendszeresen végzik az Aviva torna gyakorlatait, sok pozitív visszajelzést kapok! Magam is érzem, bármikor tornázom, utána azt érzem, hogy Ide nekem az oroszlánt is! — jó kedvem lesz amikor magam is Aviva torna gyakorlatokat végzek, és sokkal szebbnek látom utána a világot! :)

Endometriózis

Ha Endometriózisod van, és tornázni jönnél hozzám, előtte kérlek vedd fel velem a kapcsolatot és konzultáljunk, mert vannak esetek amikor nem lehetséges a torna. Szivesen ajánlok neked természetes lehetőségeket, orvosokat és életmódterápiákat.

 

 

4 órás női Aviva-betanulás

December 16. vasárnap 10-14

VIII. Rákóczi tér

December 20. csütörtök 17-21

VIII. Rákóczi tér

Január 8. kedd 17-21

VIII. Rákóczi tér

Január 15. kedd 17-21

VIII. Rákóczi tér

Január 20. vasárnap 10-14

VIII. Rákóczi tér

Január 25. péntek 17-21

VIII. Rákóczi tér

Február 3. vasárnap 10-14

VIII. Rákóczi tér

December 8. szombat – betelt

VIII. Rákóczi tér

December 11. kedd – betelt

VIII. Rákóczi tér

 

JELENTKEZÉS a weboldal űrlapján

vagy emailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Az Aviva torna Alaptanfolyamokon szép terekben várlak benneteket!

Az Aviva torna (Budapest és Bécs) mellett Testelemzésre jelentkezhetsz a jelentkezés menüpontban vagy a tothjuli.hu weboldalamon
További információk: tothjuli.hu

Információk

Első alkalommal egy 4 órás Aviva torna betanulásra van szükség. Majd otthon lehet gyakorolni vagy csoportosan a gyakorló órákon Budapest belvárosában. A betanulásra kényelmes tornafelszerelést és igazán meleg zoknit kell hozni. Ott beszélgetünk az életmód és a betegségek kapcsolatáról, utána pedig átvesszük az Aviva  torna gyakorlatokat.
A részvételi díj: 10 ezer Ft, 2019. januártól 14 ezer Ft.
Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

KONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉG:
Személyesen vagy skypon. Beszélgetünk a természetes gyógyulási lehetőségekről, alternatív gyógymódokról, Testelemzésről vagy a torna alkalmazásáról. Díja: 10.000 Ft/óra

Gyakorló órák

Avivatornagyakorlás részvételi feltétele:

Csak a 4 órás Aviva-alaptanfolyam elvégzése után látogatható!

A részvétel díja: 2000 Ft.

Minden csütörtökön 16:45, 17:30 és 18:15 órától gyakorolunk az Eötvös 10 Közösségi Házban (Bp. VI. Eötvös utca 10.), csak zokni és váltóruha kell. December 20-ától január 3-áig téli szünet lesz.

Ha pedig még nem végeztél Alaptanfolyamot, akkor itt tudsz jelentkezni:

Jelentkezéshez kérjük kattints ide

Aviva-módszer és más

 

 

 

 

Aviva-módszer Tóth Julival

 

Duoteszt, miért fontos?

Kérdezték tőlem, hogy miért fontos az Aviva-módszer keretében a sav-bázis egyensúlyról hallani. A tapasztalatok szerint, hiába tornázik valaki az egészségéért az Aviva-módszerrel - a gyógyulás sokszor elmarad, ha más területen nem tesz semmit az egészségéért az illető. Amennyiben a szervezet elsavasodik, akkor a torna is hiábavalóvá válhat. Mert amíg a szervezet azzal van elfoglalva, hogy a rossz táplálkozás következtében próbálja fenntartani a sav-bázis egyensúlyt, addig sem tud foglalkozni a gyógyulási folyamatokkal. Mert a biológiánkban az életünk fenntartása - a vér lúgos környezetben tartása - előbbre való, mint a gyógyulás. Ezért ha a táplálkozásunkkal segítjük a szervezet méregtelenítő folyamatait, lúgos ételeket fogyasztunk, nem eszünk erjedést okozó ételeket (élesztő, cukor, alkohol) és az ételeinket úgy párosítjuk, hogy könnyen emészthető legyen a szervezet számára - hamarabb jön el a gyógyulás, a rendszeres tornázás mellett.

Cukortúlzások

Tóth Juli az AVIVA NETZWERK hivatalos oktatója - Austria

Nagyon köszönöm az Aviva torna tapasztalataitokat és visszajelzéseiteket!

Minden ami itt olvasható, az író engedélyével lett közzétéve!

Remek hírem van: már második hónapja időben jött meg a menstruációm. :) Vasárnap lett volna a 28. nap, de akkor még nem történt semmi, így tegnap elvégeztem a "pánik gyakorlatot" és ma reggelre megjött. (lehet várhattam volna még, de kíváncsi voltam a hatására) Hihetetlenül szuper ez az aviva!!! Hetente csak egyszer csinálom és volt hogy ki is hagytam 1-2 hetet, de működik, csak hinni kell benne és NO stressz. :)
Amióta használom a progeszteron krémet, elmúlt a fogamzásgátló okozta feszültség belőlem:)
Igéretemhez hűen az első erdemenyekről szeretnék beszámolni. Közel egy hónapja használom a krémet, és kevésbé hullik a hajam, az éjszakai izzadás, szivdobogás csökkent. A napokban lettem rá figyelmes, hogy a cellulitisz is csökkent, bar erre nem is szamitottam:)))
Örömmel osztom meg a hírt, hogy 5 hónap után ma - két és fél hét AVIVA torna után - újra MEGJÖTT!! :)
2013. Októberében találkoztunk, amikor először Aviváztam veled. Azóta rendszeresen végzem a gyakorlatokat, és December óta, egy év szünet után újra rendszeresen menstruálok!!!!! Korábban teljesen megszűnt a vérzésem, gyakorlatilag nem volt ciklusom. Mindehhez csak annyi még, hogy 49 éves vagyok. Úgyhogy semmi más teendőm nincs, csak szorgalmasan tovább tornázni.
El szerettem volna neked mondani, hogy igaz, csak kétszer voltam eddig Aviván, de már most érzem a változást! Köszönöm, hogy nincs már most sem olyan nagy fájdalmam a menstruáció előtt illetve már most is késett 1 napot, gondolom ez is befog állni, ha majd rendszeresen fogok tudni járni hozzád.
Kedves Juli, Az első sikerélményről már be is számolhatok, 95 nap után kétszeri tornázás után megjött a menstruációm!:)
Kedves Juli! Leírom az AVIVA tornával kapcsolatos tapasztalataimat, ahogy megígértem Neked. Ha olvasod, megtudhatod belőle, hogy a múltkori találkozásunk óta még egy pozitív dolog történt, amire végképp nem számítottam. :) Körülbelül egy hónapja elmentem nőgyógyászati vizsgálatra, mert teljesen rendszertelen lett a menstruációm és nagyon pattanásos vagyok kb. fél éve. Az orvos közölte velem, hogy PCO-m van, már hónapok óta nincs peteérésem és nem is lesz mostanában. Felírt egy gyógyszert, amitól pár nap múlva megjön, valamint egy másikat, ami arra szolgál, hogy stimulálja a peteérést. Ha ez nem sikerül, akkor egy hónap múlva beutal egy meddőségi központba. Mivel nem vagyok híve a gyógyszereknek, gondoltam elkezdek inkább AVIVA tornázni, hátha segít. El is mentem hozzád. A torna után kettő nappal megjött a menstruációm gyógyszer nélkül. Nagyon örültem és tovább tornáztam otthon is. A másik gyógyszert sem kezdtem el szedni. A menstruáció első napjától számítva 18 napra megvizsgált a nőgyógyászom és közölte, hogy körülbelül kettő nappal ezelőtt ovulációm volt!!! Szóval ennyi! :)
Kedves Juli, Nagy örömmel szeretném jelezni, hogy az orvosom 2 és fél hónapnyi torna után nem találta a miómámat. :-) Köszönöm szépen, hogy megtanítottad a tornát, nagy örömmel és lelkesedéssel végzem azóta is a gyakorlatokat. :-) Nagyon köszönök még egyszer mindent! Csodás ez a mozgás! :-)
Egyébként a vasárnapi betanulás után kedden végigcsináltam a tornát és pénteken megjött a menstruációm két és fél hónap után…:-)
Szia Juli, jó hírekkel érkezem:) Pénteken voltam orvosnál, és úgy tűnik, sikerült meggyógyulni gyorsan, a gyulladás megszűnt, és a ciszta felszívódott.
Kedves Juli! Idén januárban és februárban kimaradt a menzeszem. Egy ismerősöm javaslatára február végén elvégeztem a tanfolyamot. Ezt követően heti 2x tornáztam hol veled együtt, hol pedig otthon. Mondanom sem kell, mennyire megörültem mikor pár nappal ezelőtt (májusban) újra megjött :)
Kedves Juli, meg szeretném osztani, hogy a két hónap torna után és szedtem a kékjodot, szelén és cink tabit, helyreállt a pajzsmirigy értékem. :-) ))))
Szia Juli! Hát én most örömmel írom meg neked, hogy nekem is van végre örömhírem. Én már egy éve nem menstruáltam, csak hormonos gyógyszerektől, mert korai klimaxom van. Bár még most is hihetetlen számomra, de menstruálni kezdtem. :-) 1 év gyógyszeres kezelés, ill. kb. 3 év össze-vissza menstruálás után végre sikerült magamtól is. :-) Még a hasfájásnak is örülök, pedig eléggé fáj.:-) És a vér színe is más, mint a gyógyszertől. És ami még nagyon fontos számomra, hogy a klimax-szal járó hőhullámaim szinte teljesen megszűntek. :-) Ma pezsgőt bontok, mert ez egy ünnepnap, egy újjászületés számomra. :-) El sem tudom mondani, hogy milyen hálás vagyok Avivának, neked, és annak akitől a módszert hallottam, hogy terjesztitek, oktatjátok, tanítjátok ezt nekünk, hogy reményt adtok a pozitív változásra. Részemről én minden ismerősömnek ajánlani fogom a módszert. Most már teljes szívből jövő meggyőződéssel, hiszen saját magamon tapasztaltam az eredményét. Kívánom, hogy sok ilyen jó hírt kapj!
Kedves Juli, értesíteni szeretnélek, hogy kiderült kb.7 hetes terhes vagyok és egy kisfiú anyukája lehetek. Évek óta nem védekeztünk a párommal és nem estem teherbe,pontosabban valószínűleg a beágyazódás nem tudott megtörténni. A tanfolyam után belevetettem magam a tornába és a cél az volt, hogy rendbe hozzam és felkészítsem a méhemet a babavárásra.Úgy gondoltam fél évet,amit ajánlottál erre szánok, de nem is ábrándoztam arról, hogy teherbe esem. A torna hatása maga a megújulás, újjáéledés én így éltem meg minden alkalmat,bár nem tudtam sokáig csinálni a baba miatt.De alig várom, hogy szülés után újra elkezdhessem. A nőgyógyászom azután a pár alkalom után, meglepődve tapasztalta, hogy az évek óta általa kezelt méhszájsebem micsoda gyógyuláson ment keresztül:) Kozmetikusként dolgozom és azóta mindenkinek ajánlom az Avivát, bár sajnos, ha hárman tudtak eddig róla,hogy létezik :( Nem baj, mert élő példaként nagyon jó referencia vagyok és nagyon remélem, hogy nemhiába “reklámozom” ezt a természetes megoldást és sokan elkerülnek hozzád:) Nagyon köszönöm és további jó munkát és sok sikerélményt kívánok Neked,Nektek!
Voltam dokinál, és a hír igaz – nagyon örülünk! Már megkaptuk az első kis UH képet, melyen kb. 6 mm-es ) Rettentően örülök, hogy elsajátítottam ezt a módszert, egy kisfiút köszönhetek neki.
A tornának köszönhetően elkerültem a hormonkezelést! Teljesen jók lettek az értékeim és a menstruációm is megjött végre! Köszönöm!
Már benne voltam a korban, amikor egy év sikertelen próbálkozás után Avivázni kezdtem. Ma boldog anyuka vagyok a módszernek köszönhetően. És ha még egyszer babát szeretnék, akkor is a módszerhez fordulok. Sokat köszönhetek neki. A legtöbbet.
A férjem azt mondja, amióta tornázom teljesen kivirultam! És így is érzem magam!
Az ismerőseim és a kollégáim azt mondják, hogy fogytam, pedig nem! Csak tornázom, és teljesen átalakult a testem
A menstruációm eddig 24 napra jött meg. A tornával sikerült beállítanom a szükséges 28 napra!
– Juli! Az lehetséges, hogy érzem a cisztám?! – Igen, lehetséges!
Az orvos felírta a hormontablettát. De még nem váltottam ki, inkább tornáztam. Mikor visszamentem, az orvos azt mondta, nahát ilyen hamar nem szokott hatni ez a gyógyszer! Ön igazán szerencsés! Mire mondtam neki, hogy még nem kezdtem el szedni, csak Aviva tornáztam!
Hónapok óta nem jött meg a menstruációm! A tornával két héten belül sikerült meghozni!
Képzeld a gyógyszer abbahagyása után 5 hónapra végre menstruáltam!!!! Hatott a torna. Köszönöm!!!!

Az Aviva-módszer speciális gyógy- és hormonális hatású gimnasztikai torna.
Az orvosi diagnózist illetve kezelést nem helyettesíti.
Amennyiben egészségügyi problémája van, abban az esetben konzultáljon orvosával és az Aviva oktatójával a megfelelő megoldás megtalálásához.