Nagyon köszönöm az Aviva torna tapasztalataitokat és visszajelzéseiteket!

Minden ami itt olvasható, az író engedélyével lett közzétéve!

Remek hírem van: már második hónapja időben jött meg a menstruációm. :) Vasárnap lett volna a 28. nap, de akkor még nem történt semmi, így tegnap elvégeztem a "pánik gyakorlatot" és ma reggelre megjött. (lehet várhattam volna még, de kíváncsi voltam a hatására) Hihetetlenül szuper ez az aviva!!! Hetente csak egyszer csinálom és volt hogy ki is hagytam 1-2 hetet, de működik, csak hinni kell benne és NO stressz. :)
Amióta használom a progeszteron krémet, elmúlt a fogamzásgátló okozta feszültség belőlem:)
Igéretemhez hűen az első erdemenyekről szeretnék beszámolni. Közel egy hónapja használom a krémet, és kevésbé hullik a hajam, az éjszakai izzadás, szivdobogás csökkent. A napokban lettem rá figyelmes, hogy a cellulitisz is csökkent, bar erre nem is szamitottam:)))
Örömmel osztom meg a hírt, hogy 5 hónap után ma - két és fél hét AVIVA torna után - újra MEGJÖTT!! :)
2013. Októberében találkoztunk, amikor először Aviváztam veled. Azóta rendszeresen végzem a gyakorlatokat, és December óta, egy év szünet után újra rendszeresen menstruálok!!!!! Korábban teljesen megszűnt a vérzésem, gyakorlatilag nem volt ciklusom. Mindehhez csak annyi még, hogy 49 éves vagyok. Úgyhogy semmi más teendőm nincs, csak szorgalmasan tovább tornázni.
El szerettem volna neked mondani, hogy igaz, csak kétszer voltam eddig Aviván, de már most érzem a változást! Köszönöm, hogy nincs már most sem olyan nagy fájdalmam a menstruáció előtt illetve már most is késett 1 napot, gondolom ez is befog állni, ha majd rendszeresen fogok tudni járni hozzád.
Kedves Juli, Az első sikerélményről már be is számolhatok, 95 nap után kétszeri tornázás után megjött a menstruációm!:)
Kedves Juli! Leírom az AVIVA tornával kapcsolatos tapasztalataimat, ahogy megígértem Neked. Ha olvasod, megtudhatod belőle, hogy a múltkori találkozásunk óta még egy pozitív dolog történt, amire végképp nem számítottam. :) Körülbelül egy hónapja elmentem nőgyógyászati vizsgálatra, mert teljesen rendszertelen lett a menstruációm és nagyon pattanásos vagyok kb. fél éve. Az orvos közölte velem, hogy PCO-m van, már hónapok óta nincs peteérésem és nem is lesz mostanában. Felírt egy gyógyszert, amitól pár nap múlva megjön, valamint egy másikat, ami arra szolgál, hogy stimulálja a peteérést. Ha ez nem sikerül, akkor egy hónap múlva beutal egy meddőségi központba. Mivel nem vagyok híve a gyógyszereknek, gondoltam elkezdek inkább AVIVA tornázni, hátha segít. El is mentem hozzád. A torna után kettő nappal megjött a menstruációm gyógyszer nélkül. Nagyon örültem és tovább tornáztam otthon is. A másik gyógyszert sem kezdtem el szedni. A menstruáció első napjától számítva 18 napra megvizsgált a nőgyógyászom és közölte, hogy körülbelül kettő nappal ezelőtt ovulációm volt!!! Szóval ennyi! :)
Kedves Juli, Nagy örömmel szeretném jelezni, hogy az orvosom 2 és fél hónapnyi torna után nem találta a miómámat. :-) Köszönöm szépen, hogy megtanítottad a tornát, nagy örömmel és lelkesedéssel végzem azóta is a gyakorlatokat. :-) Nagyon köszönök még egyszer mindent! Csodás ez a mozgás! :-)
Egyébként a vasárnapi betanulás után kedden végigcsináltam a tornát és pénteken megjött a menstruációm két és fél hónap után…:-)
Szia Juli, jó hírekkel érkezem:) Pénteken voltam orvosnál, és úgy tűnik, sikerült meggyógyulni gyorsan, a gyulladás megszűnt, és a ciszta felszívódott.
Kedves Juli! Idén januárban és februárban kimaradt a menzeszem. Egy ismerősöm javaslatára február végén elvégeztem a tanfolyamot. Ezt követően heti 2x tornáztam hol veled együtt, hol pedig otthon. Mondanom sem kell, mennyire megörültem mikor pár nappal ezelőtt (májusban) újra megjött :)
Kedves Juli, meg szeretném osztani, hogy a két hónap torna után és szedtem a kékjodot, szelén és cink tabit, helyreállt a pajzsmirigy értékem. :-) ))))
Szia Juli! Hát én most örömmel írom meg neked, hogy nekem is van végre örömhírem. Én már egy éve nem menstruáltam, csak hormonos gyógyszerektől, mert korai klimaxom van. Bár még most is hihetetlen számomra, de menstruálni kezdtem. :-) 1 év gyógyszeres kezelés, ill. kb. 3 év össze-vissza menstruálás után végre sikerült magamtól is. :-) Még a hasfájásnak is örülök, pedig eléggé fáj.:-) És a vér színe is más, mint a gyógyszertől. És ami még nagyon fontos számomra, hogy a klimax-szal járó hőhullámaim szinte teljesen megszűntek. :-) Ma pezsgőt bontok, mert ez egy ünnepnap, egy újjászületés számomra. :-) El sem tudom mondani, hogy milyen hálás vagyok Avivának, neked, és annak akitől a módszert hallottam, hogy terjesztitek, oktatjátok, tanítjátok ezt nekünk, hogy reményt adtok a pozitív változásra. Részemről én minden ismerősömnek ajánlani fogom a módszert. Most már teljes szívből jövő meggyőződéssel, hiszen saját magamon tapasztaltam az eredményét. Kívánom, hogy sok ilyen jó hírt kapj!
Kedves Juli, értesíteni szeretnélek, hogy kiderült kb.7 hetes terhes vagyok és egy kisfiú anyukája lehetek. Évek óta nem védekeztünk a párommal és nem estem teherbe,pontosabban valószínűleg a beágyazódás nem tudott megtörténni. A tanfolyam után belevetettem magam a tornába és a cél az volt, hogy rendbe hozzam és felkészítsem a méhemet a babavárásra.Úgy gondoltam fél évet,amit ajánlottál erre szánok, de nem is ábrándoztam arról, hogy teherbe esem. A torna hatása maga a megújulás, újjáéledés én így éltem meg minden alkalmat,bár nem tudtam sokáig csinálni a baba miatt.De alig várom, hogy szülés után újra elkezdhessem. A nőgyógyászom azután a pár alkalom után, meglepődve tapasztalta, hogy az évek óta általa kezelt méhszájsebem micsoda gyógyuláson ment keresztül:) Kozmetikusként dolgozom és azóta mindenkinek ajánlom az Avivát, bár sajnos, ha hárman tudtak eddig róla,hogy létezik :( Nem baj, mert élő példaként nagyon jó referencia vagyok és nagyon remélem, hogy nemhiába “reklámozom” ezt a természetes megoldást és sokan elkerülnek hozzád:) Nagyon köszönöm és további jó munkát és sok sikerélményt kívánok Neked,Nektek!
Voltam dokinál, és a hír igaz – nagyon örülünk! Már megkaptuk az első kis UH képet, melyen kb. 6 mm-es ) Rettentően örülök, hogy elsajátítottam ezt a módszert, egy kisfiút köszönhetek neki.
A tornának köszönhetően elkerültem a hormonkezelést! Teljesen jók lettek az értékeim és a menstruációm is megjött végre! Köszönöm!
Már benne voltam a korban, amikor egy év sikertelen próbálkozás után Avivázni kezdtem. Ma boldog anyuka vagyok a módszernek köszönhetően. És ha még egyszer babát szeretnék, akkor is a módszerhez fordulok. Sokat köszönhetek neki. A legtöbbet.
A férjem azt mondja, amióta tornázom teljesen kivirultam! És így is érzem magam!
Az ismerőseim és a kollégáim azt mondják, hogy fogytam, pedig nem! Csak tornázom, és teljesen átalakult a testem
A menstruációm eddig 24 napra jött meg. A tornával sikerült beállítanom a szükséges 28 napra!
– Juli! Az lehetséges, hogy érzem a cisztám?! – Igen, lehetséges!
Az orvos felírta a hormontablettát. De még nem váltottam ki, inkább tornáztam. Mikor visszamentem, az orvos azt mondta, nahát ilyen hamar nem szokott hatni ez a gyógyszer! Ön igazán szerencsés! Mire mondtam neki, hogy még nem kezdtem el szedni, csak Aviva tornáztam!
Hónapok óta nem jött meg a menstruációm! A tornával két héten belül sikerült meghozni!
Képzeld a gyógyszer abbahagyása után 5 hónapra végre menstruáltam!!!! Hatott a torna. Köszönöm!!!!

További hasznos információk:

AZ AVIVA-MÓDSZER EGY SPECIÁLIS HATÁSÚ GIMNASZTIKAI TORNASOR. 
AZ ORVOSI DIAGNÓZIST ILLETVE KEZELÉST NEM HELYETTESÍTI!

AMENNYIBEN EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁJA VAN, ABBAN AZ ESETBEN KONZULTÁLJON ORVOSÁVAL.