Az Aviva Stúdió már sok éve szolgálja azokat a hölgyeket, akik babát szeretnének az Aviva torna elsajátításával. Bár a módszer amikor megszületett a célja a fogamzás gátlása volt, mert akkoriban még nem voltak fogamzásgátlók és a nők is befolyással szerettek volna lenni a saját életükre. Természtesen, mai is bárki használhatja erre a célra, de nagyot fordult a világ azóta!

Ma már a gyermekáldásért használják leginkább az Aviva-módszert. A  különbség abban rejlik, hogy akik gyermekáldásért Aviva tornáznak, azok másképpen végzik a gyakorlatokat, hiszen más a célja a mozgásnak. Akik a ciklust akarják rendezni vagy antibébire tornáznak (kemikália nélkül), azok erős beszorításokkal végzik a gyakorlatokat.

Ahol babára tornáznak, ott nem javaslom a beszorítást, hiszen ha a baba már a pocakban van, akkor se akadályozzuk a fejlődését! Ebben az esetben a rendszeres Aviva torna nem okoz gondot, nyugodtan lehet tornázni, mert a beágyazódást is segíti a gyakorlás.

NINCS az Aviva-módszerről - Aviva torna DVD - és nem is lesz. Hiszen ebből is látható, hogy mennyire egyéni az alkalmazása a módszernek. Ajánlott oktató segítségét kikérni, hogy eredménnyel és sikeresen végezhessük a tornát!

Amennyiben bárki elakad, inkább forduljon az oktatójához és NE a fórumokon tájékozódjon az Aviva-módszer alkalmazásáról, mert ott sok sületlenség is olvasható, ami sajnos félre is vezetheti azokat, akik bizalmat szavaznak a módszernek.

 

Ott látom, hogy elmarad a siker, ahol a rendszeres gyakorlás elmarad, illetve más dolog akadályozza a fogantatást, (ezekről olvashatsz a www.tothjuli.hu weboldalamon) például rossz táplálkozás, kórokózó stb. Hogy éppen mi is ez a faktor, arra segít rávilágítani a Testelemzés, amit az Aviva Stúdió végez, annak érdekében, hogy feltérképezzük a terhességet hátráltató életmóddal kapcsolatos folyamatokat.

Várom az érdeklődőket szeretettel a Testelemzésen, ahol több mint 10 ezer változót is tudunk elemezni a természetes fogantatás sikeréért.

Jelentkezéshez kérjük kattints ide

További információk: www.tothjuli.hu
Jelentkezés:
avivastudio.hu weboldal Jelentkezés menüpontja alatt.

További hasznos információk:

AZ AVIVA-MÓDSZER EGY SPECIÁLIS HATÁSÚ GIMNASZTIKAI TORNASOR. 
AZ ORVOSI DIAGNÓZIST ILLETVE KEZELÉST NEM HELYETTESÍTI!

AMENNYIBEN EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁJA VAN, ABBAN AZ ESETBEN KONZULTÁLJON ORVOSÁVAL.