Egyre több férfi nyit az utóbbi időben a természetes módszerek felé.
Egyre többen keresnek fel engem, például olyan esetekben amikor a spermuim nem megfelelő minőségű, a megtermékenyítő képesség fokozásának céljából. 
Amikor együtt dolgozunk akkor minden esetbent SZEMÉLYRE szóló változtásokat alkalmazunk, például a TÁPLÁLKOZÁSBAN, az ÉLETMÓD és a VITAMINBEVITEL OPTIMALIZÁLÁSÁBAN, HATÓANYAGOK NÖVELÉSÉNEK TERÜLETÉN vagy a szervezet tisztításának a támogatásában és sok egyéb módszerekkel.

Volt olyan eset is ahol kizárt volt, a TERMÉSZETES ÚTON VALÓ MEGTERMÉKENYÍTÉS. Emiatt csak a lombik volt a járható út számukra, de akartak adni egy esélyt a szervezetüknek, és a természetes módszereknek mielőtt a LOMBIKRA elmennének. 
Sokszor döntenek így a párok, ha az életkoruk még megenged egy-két évet a kiegészítő módszerek megtapasztalásához.

A leendő édesanyák is megtettek mindent a GYERMEKÁLDÁSÉRT, Aviva tornát is gyakorolták rendszeresen. Mindkét oldalról a lehető legtöbbet tették meg a leendő szülők, nagy hittel és bizalommal.

Továbbá eltökélten változtattak mindketten az étkezésükön, és az életmódjukon, közösen karöltve, és

az eredmény: POZITÍV TESZT!
Van ahol már meg is született a szép és egészséges gyermek!

A szervezetünk csodálatosan tud regenerálódni! Amint tehermentesítjük, amint csökkentjük a gyulladásokat a táplálkozás által, és a szervezetnek megadunk minden olyan vitamint amellyel támogatjuk működésében. És mindezt SZEMÉLYRE SZÓLÓAN, mert mindenki más fából van faragva.
Nem volt két egyforma eset, kinek a táplálkozása, kinek más terület volt kibillenve. A közös konzultációkon és az Állapotfelméréseken konkrét és EGYEDI lépéseket tehetünk az ÉLETET ADÓ változásért! :)

Nagyon hálás vagyok a visszajelzéseitekért! :) 
Egészséget és boldogságot kívánok nektek! 

 newborn 1399155 480 2

 

További hasznos információk:

AZ AVIVA-MÓDSZER EGY SPECIÁLIS HATÁSÚ GIMNASZTIKAI TORNASOR. 
AZ ORVOSI DIAGNÓZIST ILLETVE KEZELÉST NEM HELYETTESÍTI!

AMENNYIBEN EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁJA VAN, ABBAN AZ ESETBEN KONZULTÁLJON ORVOSÁVAL.