Hírlevél feliratkozás

 

Szeretném elmesélni a történetemet. Tavaly júliusban voltam nálad betanuló órán. Akkor már régóta szerettünk volna kisbabát a férjemmel. PCOS és inzulinrezisztenciával küzdöttem. ... Nagyon tetszett a hozzáállásod a pozitivitásod és a kedvességed. Akkor elhatároztam, hogy elkezdek járni Aviva torna gyakorló órákra ezzel garantálva, hogy megfelelően csinálom az Aviva torna gyakorlatokat. Emellett elkezdtem az étkezésre is jobban odafigyelni illetve tudtam, hogy munkahelyet is kell váltanom, mert az akkori nagyon stresszes volt. ... November közepén voltam nálad Testelemzésen, ahol kiderült, hogy rengeteg ételre van intoleranciám, amit szintén hangsúlyoztál a betanuló órán, hogy sok nőnek ez gátolja a teherbeesést. ... Január közepén másfél hónap menzesz csúszás után (ami nálam sajnos teljesen megszokott volt), az egyik barátnőm tanácsára vettem egy terhességi tesztet, ami pozitív lett, annyira megdöbbentem, hogy a férjemet is felkeltettem, hogy nézze meg ő is.

Aztán a használati útmutatóban benne volt, hogy a ciszták is tudnak okozni emelkedett HCG szintet, így nem mertem még örülni. Aztán másnap voltam a nőgyógyásznál aki megállapította, hogy 7 hetes terhes vagyok és ekkor először a babám szívhangját is hallhattam. Annyira hihetetlen volt, hogy sikerült. El sem akartam hinni. Most már túl vagyok a 12. heti genetikai ultrahangon is. Minden rendben van vele, annyira boldog vagyok :)

Konkrétan nem tudom, hogy a sok változás az életemben együtt vagy csak valamelyik segített nekem, de abban biztos vagyok, hogy te nagyon nagy szerepet játszottál abban, hogy elhatározzam a változtatást. Ezért nem tudok elég hálás lenni neked!!! Nagyon köszönöm!!!

Továbbra is maradj kérlek ilyen lelkes, mert nagyon sok nőnek segítettél már és örülök, hogy én is köztük lehetek :)
Minden szépet és jót kívánok neked!

Nagyon köszönöm, hogy az édesanya megengedte, hogy megosszam veletek a történrtét és a gyönyörű baba fotóját is köszönöm! Nagyon hálás vagyok nektek ilyenkor, mert látom az értelmét a munkámnak és veletek együtt örülhetek a gyermekáldásnak! Nagy örömömre tavaly 68 baba érkezett az Aviva Stúdióba. És ebbe a torna is szerepet kap és sok más módszer is! Így van ez rendjén! Szeretettel, Juli

További hasznos információk:

AZ AVIVA-MÓDSZER EGY SPECIÁLIS HATÁSÚ GIMNASZTIKAI TORNASOR. 
AZ ORVOSI DIAGNÓZIST ILLETVE KEZELÉST NEM HELYETTESÍTI!

AMENNYIBEN EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁJA VAN, ABBAN AZ ESETBEN KONZULTÁLJON ORVOSÁVAL.