Tóth Juli az AVIVA NETZWERK hivatalos oktatója - Austria - avivastudio@gmail.com - +36 30 960 1511

Aviva-method

4 órás Aviva-tanfolyam BÉCSBEN

Gyakorló óra BÉCSBEN

JELENTKEZÉS a weboldal űrlapján vagy

emailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Testelemzés

egészségi állapotodról egy gyorsjelentés. Sok minden mellet gócokat, szervek állapotát és terheléseket mér be.

 

Bejelentkezés:

A weblap jelentkezés űrlapján

 

További információ:

avivastudio.hu/Joalis és Testelemzés

Egy kúra 2-3 hónapig tart, munka mellett könnyedén végezhető, célirányos és egyéni.

 

Nem helyettesíti az orvosi kezelést!

Belső tisztitás

A béltisztítás fontossága nem közismert. Pedig már az Apokrifekben is található ajánlás a test belső tisztítására. Egy hátulról bevezetett futótökkel. Béke Evangélium Edmond Bordeaux Szekely (1905–1979) fordításában.

Tovább a teljes cikkhez

Méregtelenítés

Napjainkban sok olyan méreganyag támadja szervezetünket, amelyekkel legyengült immunrendszerünk képtelen segítség nélkül megbirkózni.

Tovább a teljes cikkhez

Könyvajánló

William Davis:
Búza nélkül
David Perlmutter :
Agyépítők, Gabona-agy
Tóth Gábor: Allergia és Candida-kalauz
Jentschura, Lohkamper: Teljes megtisztulás - A méregtelenítés kézikönyve
Kurt Tepperwein: Savtalanítás - A fiatalság forrása
Lénárt Gitta: Élő ételek könyve - Lúgosítás természetesen
Campbell-McBride: Gap-szindróma - Az emésztés és a pszichológia kapcsolata

Fogyás

Ha tartósan és eredményesen szeretnél fogyni, akkor a legfontosabb, hogy először a hormonokat és az ételintoleranciákat tedd rendbe! Ebben segít neked az Aviva-módszer.

Depresszióra Aviva?

Az Aviva torna hatására segítjük a szervezetünk saját hormontermelő funkcióit az öngyógyító folyamatok serkentésével. Ennek következtében pozitív irányba megváltozik a kedélyállapotunk is. Azoktól akik rendszeresen végzik az Aviva torna gyakorlatait, sok pozitív visszajelzést kapok! Magam is érzem, bármikor tornázom, utána azt érzem, hogy Ide nekem az oroszlánt is! — jó kedvem lesz amikor magam is Aviva torna gyakorlatokat végzek, és sokkal szebbnek látom utána a világot! :)

Endometriózis

Ha Endometriózisod van, és tornázni jönnél hozzám, előtte kérlek vedd fel velem a kapcsolatot és konzultáljunk, mert vannak esetek amikor nem lehetséges a torna. Szivesen ajánlok neked természetes lehetőségeket, orvosokat és életmódterápiákat.

 

 

4 órás női Aviva-betanulás

December 16. vasárnap 10-14

VIII. Rákóczi tér

December 20. csütörtök 17-21

VIII. Rákóczi tér

Január 8. kedd 17-21

VIII. Rákóczi tér

Január 15. kedd 17-21

VIII. Rákóczi tér

Január 20. vasárnap 10-14

VIII. Rákóczi tér

Január 25. péntek 17-21

VIII. Rákóczi tér

Február 3. vasárnap 10-14

VIII. Rákóczi tér

December 8. szombat – betelt

VIII. Rákóczi tér

December 11. kedd – betelt

VIII. Rákóczi tér

 

JELENTKEZÉS a weboldal űrlapján

vagy emailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Az Aviva torna Alaptanfolyamokon szép terekben várlak benneteket!

Az Aviva torna (Budapest és Bécs) mellett Testelemzésre jelentkezhetsz a jelentkezés menüpontban vagy a tothjuli.hu weboldalamon
További információk: tothjuli.hu

Információk

Első alkalommal egy 4 órás Aviva torna betanulásra van szükség. Majd otthon lehet gyakorolni vagy csoportosan a gyakorló órákon Budapest belvárosában. A betanulásra kényelmes tornafelszerelést és igazán meleg zoknit kell hozni. Ott beszélgetünk az életmód és a betegségek kapcsolatáról, utána pedig átvesszük az Aviva  torna gyakorlatokat.
A részvételi díj: 10 ezer Ft, 2019. januártól 14 ezer Ft.
Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

KONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉG:
Személyesen vagy skypon. Beszélgetünk a természetes gyógyulási lehetőségekről, alternatív gyógymódokról, Testelemzésről vagy a torna alkalmazásáról. Díja: 10.000 Ft/óra

Gyakorló órák

Avivatornagyakorlás részvételi feltétele:

Csak a 4 órás Aviva-alaptanfolyam elvégzése után látogatható!

A részvétel díja: 2000 Ft.

Minden csütörtökön 16:45, 17:30 és 18:15 órától gyakorolunk az Eötvös 10 Közösségi Házban (Bp. VI. Eötvös utca 10.), csak zokni és váltóruha kell. December 20-ától január 3-áig téli szünet lesz.

Ha pedig még nem végeztél Alaptanfolyamot, akkor itt tudsz jelentkezni:

Jelentkezéshez kérjük kattints ide

Aviva-módszer és más

 

 

 

 

Aviva-módszer Tóth Julival

 

Duoteszt, miért fontos?

Kérdezték tőlem, hogy miért fontos az Aviva-módszer keretében a sav-bázis egyensúlyról hallani. A tapasztalatok szerint, hiába tornázik valaki az egészségéért az Aviva-módszerrel - a gyógyulás sokszor elmarad, ha más területen nem tesz semmit az egészségéért az illető. Amennyiben a szervezet elsavasodik, akkor a torna is hiábavalóvá válhat. Mert amíg a szervezet azzal van elfoglalva, hogy a rossz táplálkozás következtében próbálja fenntartani a sav-bázis egyensúlyt, addig sem tud foglalkozni a gyógyulási folyamatokkal. Mert a biológiánkban az életünk fenntartása - a vér lúgos környezetben tartása - előbbre való, mint a gyógyulás. Ezért ha a táplálkozásunkkal segítjük a szervezet méregtelenítő folyamatait, lúgos ételeket fogyasztunk, nem eszünk erjedést okozó ételeket (élesztő, cukor, alkohol) és az ételeinket úgy párosítjuk, hogy könnyen emészthető legyen a szervezet számára - hamarabb jön el a gyógyulás, a rendszeres tornázás mellett.

Cukortúlzások

Tóth Juli az AVIVA NETZWERK hivatalos oktatója - Austria

 

avagy a belső nyugalom átélése meditatív hatású izomgimnasztika kényelmeseknek és minden korosztálynak,

amely egyszerre hat érzelmi, fizikai és mentális síkon.

 

Nézd itt meg a részletesebb előadást:

 

 

Örömtorna


A szfinktergimnasztiknak adtam ezt a nevet, mivel ez fejezi ki leginkább azt az élményt, amit a torna után érzünk. A gyakorlatokat mindenkinek egyszerű elvégezni.

A gyakorlatokat fekve vagy állva végezzük. A torna végzése közben egy mély belső utazásnak és transzállapotnak lehetsz a tanúja önmagad által.
Fejleszti és javítja az energiaáramlást, a kreativitást, a véleménynyilvánítást, a jelenlétet, képzeletet és a koncentrációt

.

Terápiás hatásai:

 

Légzőrendszeri: asztma, bronhitis Ortopédiai: fájdalmas nyak- hát- és gerincproblémák, testtartás, ízületi gyulladás, térdfájdalom
Emésztőrendszer: reflux, irritábilis bélszindróma, perisztartika, aranyér, székrekedés, gyomorégés
Vizelési problémák: inkontinencia, gyakori vizelés, irritált hólyag, prosztata-problémák
Reprodukció: vaginizmus – hüvelygörcs, prolapsus: méhsüllyedés vagy előreesést, menstruációs panaszok, erősíti a medencefenék izmait, szexuális problémák
Rehabilitáció: műtét vagy baleset után, szélütés, bénulás
Egyéb betegségeknél: fejfájás, migrén, SM, Parkinson-kór, hangszál problémái,
egyensúlyzavarok, mozgáskoordináció, látásproblémák, hang problémák, izomsérülések, szorongás, fekvő betegeknél fejlesztően hat, alvási problémák, stressz
Gyerekeknél: ágybavizelés, fejlődési zavarok, gyermekbénulás

lelki hatásai: út az egyediség és eredetiség felé, önbizalom erősítés, stressz- és feszültségoldás, energiagyűjtés, megnyitja a képzeletvilágot, belső harmónia, önelfogadás, megfigyelés, figyelem, koncentráció, önuralom

 

Alkotói folyamatokat támogat:

 

hangképzés, színpadi jelenlét, integráció, totalitás, és tehetségfejlesztés

Szfinktergimnasztika
A gyűrűsizmok munkája sok alapvető biológiai funkciónkra hatással van. Ha az egyik gyűrűsizom meggyengül, akkor húzza magával a többit is és ha tornáztatjuk azt amelyiket még képesek vagyunk, akkor az összes többit erősítjük. Így hat a torna gyógyítóan, egyszerre az egész belső világunkra, testünkre.

Kapcsolatban vannak ezek az izmok a légzéssel, gyomor és bélműködéssel, záróizmokkal, gátizmok munkájával, arcbőrünkkel és hormonműködésünkkel. Mindennel amihez izomműködés szükséges. A három legfontosabb: a légzés, a táplálkozás/beszéd, és a szív.

A módszer a test-elme-érzelmek integritását segíti elő, ezért minden alkotó és előadóművésznek ajánlott! Fejleszti a spontaneitást, a jelenlétet, a nyitottság mélyebb szinten való átélését és az igazi önmagunkkal való találkozást, az egyediséget.

Mellékhatása az, hogy ránctalanítóan hat! :)

 

Nyiss a tudattalanod felé!

 

A módszer nem helyettesítheti az orvosi kezeléseket, kiegészítő terápiaként, rendszeresen gyakorolva azonban eredményt hozhat, mivel serkenti belső izmaink regenerálódását.

 

Visszajelzés

 

Drága Juli,

Úgy érzem, fontos írásban is „megörökíteni” az élményeimet.

Amikor először beszéltél a gyűrűsizmokról, enyhén szólva elfogódottnak hittelek. Aztán amikor jobban belegondoltam, szerettem volna magam is kipróbálni. És akkor nekem adtad a CD-t a könyvvel együtt. Még aznap este elvégeztem a gyakorlatsort, és elkezdtem olvasni a könyvet. Késő volt már, amikor befejeztem, és kicsit idegesen azt hittem nem fogok tudni elaludni, annyira tele lettem energiával. De csodák csodája, korábban sikerült az elalvás, és ami még fantasztikusabb, végigaludtam az éjszakát, pedig gyerekkoromtól attól szenvedek, hogy 3 órányi alvás után felébredek, és a legtöbb esetben nem is tudok visszaaludni.

A következő este szintén elvégeztem a gyakorlatokat, ugyanazzal az eredménnyel.

De azután két nap kiesett. Sok minden történt, látogatóim jöttek, és nem jutott eszembe idejében betenni a CD-t. Később eszembe jutott, de akkor már lusta voltam, inkább lefeküdtem.

Mostanában kiújult a légszomjam is, vagy valami olyasmi. Minden különösebb ok nélkül, egyszer csak elkezdek görcsösen, röviden levegő után kapkodni. Feszítő ásítással próbálok segíteni magamon, de elég kevés sikerrel. És ma (a hőhullám sokadik napján) ráadásul kemény fejfájással is küzködtem. Elhatároztam, hogy megcsinálom a gyakorlatokat. És íme: a szemgyakorlatok közben egyszer csak érezhetően csökkent a fejfájásom. És lépésről lépésre teljesen visszavonult. Jópofa dolog volt, szinte szemmel kísérni a tünedező fájdalmat. És mikor befejeztem, egy idő után egyszer csak rájöttem, hogy teljesen természetesen, könnyedén lélegzem.

Hadd foglaljam össze. Nem értem az összefüggést, hiszen nem vagyok annyira tisztában az anatómiával, de így az első 3-4 nap után három nagy problémán segített ez a gyakorlatsor:

  • elmulasztja a görcsös fejfájást
  • a görcsös lélegzést nyugodttá teszi
  • krónikus álmatlanságom kiküszöbölődni látszik

Nagyon hálás vagyok és nagyon köszönöm, hogy megmutattad ezt a lehetőséget, és hogy hozzá is segítettél, hogy azonnal elkezdhessem.

 

Az Aviva-módszer speciális gyógy- és hormonális hatású gimnasztikai torna.
Az orvosi diagnózist illetve kezelést nem helyettesíti.
Amennyiben egészségügyi problémája van, abban az esetben konzultáljon orvosával és az Aviva oktatójával a megfelelő megoldás megtalálásához.