Ó én nagyon jól táplálkozom! Csupa egészséges dolgot eszem reggelire!
- szoktam hallani az egyéni konzultáókon, és amikor mélyebben belemegyünk a részletekbe, akkor derül ki, hogy ez a sok jó

a zabpehely
a teljes kiőrlésű kenyér és a müzli! 
Hát ezeket nevezzük egészségesnek? 

bowl breakfast close up cup food fruit mug oat 597394

Sok jóval nem kényezteti a testét az, aki csak ezt fogyasztja reggelire!
A termékenységet ezzel nem biztos, hogy segíti!

És sokszor kiderül az egyéni konzultációinkon, hogy az illető a növényi fehérjéket rosszul emészti, intoleranciája van, a vércukra olyan mint a hullámvasút, és akár kísérheti mindezt szédülés vagy kézremegés is. És sajnos ezzel a táplálkozással mindezt a folyamatot fenntartja és elmélyíti a jövőben.
Valahogy az a sejtésem, hogy tartós pozitív egészségi változás ebből, hosszú távon nem lesz.

A gabonák túlzott jelenléte a táplálkozásban nem az egészséget szolgálja. Pláne, ha mindez párosul még egy kis INTOLERANCIÁVAL is. Sajnos az elmúlt 10 év tapasztalatából szólva a termékeny korú nők 80%-a INTOLERÁNS. Ebből sokaknak még tünete sincs, hiszen fiatal, és az immunrendszer teszi a dolgát, de a TERMÉKENYSÉG már akadozik! Az emésztési folyamatok vagy a táplálkozás körülményei éppúgy hatnak rossz irányba a szervezetünkre mint a STRESSZ. Ő még nehezíti is a körülményeket.

Ha a célod a gyermekáldás akkor arra éppúgy fel kell készülni mint egy FOCI bajnokságra!
Ha mindent megteszel a célod érdekében és a kispadig eljutsz és ott leszel a kupadöntőben, akkor nagy esély van a győzelemre! 

De ha mindig minden más fontosabb mint a tested és az egészséged és a fejlődő magzat egészsége, akkor a kényelmi szempontok győznek, nem az egészség!

Amit én ajánlok:
A test funkcionális folyamatainak ismerete, az egyéni táplálkozás és emellett az Aviva torna rendszeres gyakorlása! 

Az Aviva tornával bedurrantod a petefészkedet,
vérbővé teszed a beágyazódáshoz szükséges nyálkahártyát, a baba fejlődését támogatod abban, hogy egészségesen fejlődjön!
És az első 3 hónapon - mialatt a legfontosabb szervek kialakulnak - optimumon pörög az IMMUNRENDSZERED is!
Hát nem nagyszerű? 

Mégis a mai kényelmes és "feldolgozott" világunkban a testünk folyamatait a háttérbe szorítjuk! És ez már több generáció óta történik velünk.
A terhességre fel kell készülni a siker érdekében, gondolni kell a magzatra, hogy egészséges körülményeket biztosítsunk neki. És az anyai szervezetet is képessé kellene tenni, hogy ne az átlagosban hanem az optimumon működjön.
Ha bármilyen tüneted van ami diszkomfortot okoz, ami kellemetlen vagy nem szokványos és az energiaszinted sem a legjobb akkor BIZTOS HOGY KELL TENNED MAGADÉRT!

Várlak szeretettel a személyes konzultáción!

6 alkalom és sokat megtudhatsz a TESTEDRŐL, a
arról, hogy éppen mi történik odabent. Így a felkészülésed célzott lesz és az idő is úgy teli, hogy hasznos minden amit csak teszel magadért és a gyermekedért!

Várlak szeretettel!

A személyes konzultációkról részletesen olvashatsz a tothjuli.hu weboldalon! 

 

 

 

 

 

 

 

 

További hasznos információk:

AZ AVIVA-MÓDSZER EGY SPECIÁLIS HATÁSÚ GIMNASZTIKAI TORNASOR. 
AZ ORVOSI DIAGNÓZIST ILLETVE KEZELÉST NEM HELYETTESÍTI!

AMENNYIBEN EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁJA VAN, ABBAN AZ ESETBEN KONZULTÁLJON ORVOSÁVAL.