A Stúdióban hozzáférhető a Joalis ellenőrzött és irányított méregtelenítések számos formája. Itt erről olvashatsz. 

Méregtelenítés Joalissal

A TESTELEMZÉST azért kezdtem el végezni, hogy megoldást adjak olyan háttérfolyamatok megvilágítására, mely megnehezíti az egészséges folyamatinkat, akadályozza a természetes fogantatást. A mérés végén minden információt megosztok veled! A táplálkozásodat beállítom az egyéni igények szerint, látjuk, ha gyulladás akadályozza a fogantatást/egészséget. Vérképet hozhatsz magaddal és azokat a táplálékkiegészítőket is, emelyeket napi rendszerességgel szedsz. Van mód azok bemérésére is, hogy lássuk, milyen mértékben tudja a szervezeted hasznosítani.

 

A MÉREGTELENÍTÉS akor jó, ha látható eredménye van! A tüneteiden és a közérzeteden is. Nem a megszokott anyagokat ajánlom majd, mert számos modern, nagyobb hatóanyagú szer van már, amelyekkel nemcsak a felszínt kapirgáljuk, hanem hosszútávú javulást hozhat.

Napjainkban olyan sok méreganyag támadja szervezetünket, mellyel legyengült immunrendszerünk képtelen segítség nélkül megbirkózni. 

A méregtelenítés manapság igen gyakori téma és sok esetben még a szakembereket is megosztja. Legragyogóbb ellenvetések közé tartozik miszerint nagyanyáinknak vajon miért nem volt szüksége méregtelenítésre. A válasz egyszerű, ők még a fákról ették a gyümölcsöt és a szomszéd tehenének a tejét itták és nem ismerték a vegyszereket, aromákat, térfogatnövelőket, E-számokat.

 

Való igaz, hogy a régebbi korok emberei sokszor kemény fizikai munkát végeztek egész életük során, sokszor igen nagy szegénységben éltek, mégis kevesebb népbetegség pusztított, mint napjainkban. Sokkal ritkább volt az infarktus, a levertség, az allergia, és még lehetne sorolni, nekik mégsem volt szükséges a méregtelenítés.

Az immunrendszer rohamos romlása, megterheltsége igen közismert folyamat, és aki ezt képes megérteni, az felismerheti a méregtelenítés alapvető fontosságát. Az immunrendszer alapvető funkciója, hogy felismerje és eltávolítsa, illetve közömbösítse azokat a szervezetbe jutott idegen anyagokat, melyeket károsnak ítél valamilyen szempontból.

Amennyiben figyelembe vesszük azt a tényt, hogy az emberi szervezet, az evolúció folyamán, mennyi idő alatt alakult ki, míg elérte optimális állapotát, akkor lehet némi fogalmunk arról az időtényezőről, mely a változásokhoz szükséges. Érdemes megvizsgálni, hogy a légszennyezettség alapvető okai, a gyárak, autók és egyebek, milyen hirtelen alakultak ki. Ezen kívül a gyógyszeripar és a vegyipar fejlődésének tempója is igen erőteljes.

Élelmiszerek szempontjából is érdemes figyelmet fordítani a kutatások és fejlesztések időtényezőjére, a szintetikus anyagok bevezetésére, a génmanipulált állatok és növények elterjedésére. Ezzel csak érintőlegesen beszéltünk a méreganyagok forrásáról, főként a fejlődés tempója az, ami figyelmet érdemel. Immunrendszerünk próbálja optimalizálni működését, ám ezzel a rohamos fejlődéssel lehetetlen lépést tartani, hiszen több ezer évnyi változást kellene pár évtized alatt produkálnia.

Az immunrendszerrel alapvetően nincs gond, annál több gond van velünk, akik túlterheljük, nem hagyva időt és lehetőséget a tisztítására.

A méregtelenítés egyfajta eszköz a kezünkben arra, hogy támogassuk immunrendszerünk hatékonyságát, mely jelenleg egészségünk záloga.

Napjainkban senki nem mondhatja el magáról, hogy egészségesen él, legalábbis, aki lélegzik, az biztos nem. Amikor minden mozdulatunkra, táplálékunkra odafigyelünk, akkor is több méreganyag jut szervezetünkbe, mint amivel szervezetünk képes egyedül megbirkózni.

 

Természetesen, ez nem azt jelenti, hogy hiábavaló próbálkozás egészségesen élni, mert nem az, nagy könnyebbség a méregtelenítés folyamatainak szempontjából. 

Elképesztő tény, hogy még a fürdővízben megtalálható vegyianyagok is képesek felszívódni bőrünkön keresztül, ebből látható, hogy a méregtelenítés elengedhetetlenül szükséges az egészség visszaállításához, illetve megtartásához.

A legsikeresebb módszerek közé tartozik a JOALIS terápia, ezt a TESTELEMZÉS keretében igénybe veheted az Aviva Stúdióban!

 

Bárhogy is élünk, a méregtelenítés szükséges, hiszen ezáltal leszünk képesek egy jobb minőségű életre.

 

Hírlevél feliratkozás

Videók, boltok, hírek, információk


Minden e-mail címet biztonságban kezelünk!
Havi egy hírlevelet fogsz kapni tőlünk, és bármikor leiratkozhatsz.

További hasznos információk:

AZ AVIVA-MÓDSZER EGY SPECIÁLIS HATÁSÚ GIMNASZTIKAI TORNASOR. 
AZ ORVOSI DIAGNÓZIST ILLETVE KEZELÉST NEM HELYETTESÍTI!

AMENNYIBEN EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁJA VAN, ABBAN AZ ESETBEN KONZULTÁLJON ORVOSÁVAL.