Tóth Juli az AVIVA NETZWERK hivatalos oktatója - Austria - avivastudio@gmail.com - +36 30 960 1511

Aviva-method

4 órás Aviva-tanfolyam BÉCSBEN

Gyakorló óra BÉCSBEN

JELENTKEZÉS a weboldal űrlapján vagy

emailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Testelemzés

egészségi állapotodról egy gyorsjelentés. Sok minden mellet gócokat, szervek állapotát és terheléseket mér be.

 

Bejelentkezés:

A weblap jelentkezés űrlapján

 

További információ:

avivastudio.hu/Joalis és Testelemzés

Egy kúra 2-3 hónapig tart, munka mellett könnyedén végezhető, célirányos és egyéni.

 

Nem helyettesíti az orvosi kezelést!

Belső tisztitás

A béltisztítás fontossága nem közismert. Pedig már az Apokrifekben is található ajánlás a test belső tisztítására. Egy hátulról bevezetett futótökkel. Béke Evangélium Edmond Bordeaux Szekely (1905–1979) fordításában.

Tovább a teljes cikkhez

Méregtelenítés

Napjainkban sok olyan méreganyag támadja szervezetünket, amelyekkel legyengült immunrendszerünk képtelen segítség nélkül megbirkózni.

Tovább a teljes cikkhez

Könyvajánló

William Davis:
Búza nélkül
David Perlmutter :
Agyépítők, Gabona-agy
Tóth Gábor: Allergia és Candida-kalauz
Jentschura, Lohkamper: Teljes megtisztulás - A méregtelenítés kézikönyve
Kurt Tepperwein: Savtalanítás - A fiatalság forrása
Lénárt Gitta: Élő ételek könyve - Lúgosítás természetesen
Campbell-McBride: Gap-szindróma - Az emésztés és a pszichológia kapcsolata

Fogyás

Ha tartósan és eredményesen szeretnél fogyni, akkor a legfontosabb, hogy először a hormonokat és az ételintoleranciákat tedd rendbe! Ebben segít neked az Aviva-módszer.

Depresszióra Aviva?

Az Aviva torna hatására segítjük a szervezetünk saját hormontermelő funkcióit az öngyógyító folyamatok serkentésével. Ennek következtében pozitív irányba megváltozik a kedélyállapotunk is. Azoktól akik rendszeresen végzik az Aviva torna gyakorlatait, sok pozitív visszajelzést kapok! Magam is érzem, bármikor tornázom, utána azt érzem, hogy Ide nekem az oroszlánt is! — jó kedvem lesz amikor magam is Aviva torna gyakorlatokat végzek, és sokkal szebbnek látom utána a világot! :)

Endometriózis

Ha Endometriózisod van, és tornázni jönnél hozzám, előtte kérlek vedd fel velem a kapcsolatot és konzultáljunk, mert vannak esetek amikor nem lehetséges a torna. Szivesen ajánlok neked természetes lehetőségeket, orvosokat és életmódterápiákat.

 

 

4 órás női Aviva-betanulás

December 16. vasárnap 10-14

VIII. Rákóczi tér

December 20. csütörtök 17-21

VIII. Rákóczi tér

Január 8. kedd 17-21

VIII. Rákóczi tér

Január 15. kedd 17-21

VIII. Rákóczi tér

Január 20. vasárnap 10-14

VIII. Rákóczi tér

Január 25. péntek 17-21

VIII. Rákóczi tér

Február 3. vasárnap 10-14

VIII. Rákóczi tér

December 8. szombat – betelt

VIII. Rákóczi tér

December 11. kedd – betelt

VIII. Rákóczi tér

 

JELENTKEZÉS a weboldal űrlapján

vagy emailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Az Aviva torna Alaptanfolyamokon szép terekben várlak benneteket!

Az Aviva torna (Budapest és Bécs) mellett Testelemzésre jelentkezhetsz a jelentkezés menüpontban vagy a tothjuli.hu weboldalamon
További információk: tothjuli.hu

Információk

Első alkalommal egy 4 órás Aviva torna betanulásra van szükség. Majd otthon lehet gyakorolni vagy csoportosan a gyakorló órákon Budapest belvárosában. A betanulásra kényelmes tornafelszerelést és igazán meleg zoknit kell hozni. Ott beszélgetünk az életmód és a betegségek kapcsolatáról, utána pedig átvesszük az Aviva  torna gyakorlatokat.
A részvételi díj: 10 ezer Ft, 2019. januártól 14 ezer Ft.
Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

KONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉG:
Személyesen vagy skypon. Beszélgetünk a természetes gyógyulási lehetőségekről, alternatív gyógymódokról, Testelemzésről vagy a torna alkalmazásáról. Díja: 10.000 Ft/óra

Gyakorló órák

Avivatornagyakorlás részvételi feltétele:

Csak a 4 órás Aviva-alaptanfolyam elvégzése után látogatható!

A részvétel díja: 2000 Ft.

Minden csütörtökön 16:45, 17:30 és 18:15 órától gyakorolunk az Eötvös 10 Közösségi Házban (Bp. VI. Eötvös utca 10.), csak zokni és váltóruha kell. December 20-ától január 3-áig téli szünet lesz.

Ha pedig még nem végeztél Alaptanfolyamot, akkor itt tudsz jelentkezni:

Jelentkezéshez kérjük kattints ide

Aviva-módszer és más

 

 

 

 

Aviva-módszer Tóth Julival

 

Duoteszt, miért fontos?

Kérdezték tőlem, hogy miért fontos az Aviva-módszer keretében a sav-bázis egyensúlyról hallani. A tapasztalatok szerint, hiába tornázik valaki az egészségéért az Aviva-módszerrel - a gyógyulás sokszor elmarad, ha más területen nem tesz semmit az egészségéért az illető. Amennyiben a szervezet elsavasodik, akkor a torna is hiábavalóvá válhat. Mert amíg a szervezet azzal van elfoglalva, hogy a rossz táplálkozás következtében próbálja fenntartani a sav-bázis egyensúlyt, addig sem tud foglalkozni a gyógyulási folyamatokkal. Mert a biológiánkban az életünk fenntartása - a vér lúgos környezetben tartása - előbbre való, mint a gyógyulás. Ezért ha a táplálkozásunkkal segítjük a szervezet méregtelenítő folyamatait, lúgos ételeket fogyasztunk, nem eszünk erjedést okozó ételeket (élesztő, cukor, alkohol) és az ételeinket úgy párosítjuk, hogy könnyen emészthető legyen a szervezet számára - hamarabb jön el a gyógyulás, a rendszeres tornázás mellett.

Cukortúlzások

Tóth Juli az AVIVA NETZWERK hivatalos oktatója - Austria

A Stúdióban hozzáférhető a Joalis ellenőrzött és irányított méregtelenítések számos formája. Itt erről olvashatsz. 

Méregtelenítés Joalissal

A TESTELEMZÉST azért kezdtem el végezni, hogy megoldást adjak olyan háttérfolyamatok megvilágítására, mely megnehezíti az egészséges folyamatinkat, akadályozza a természetes fogantatást. A mérés végén minden információt megosztok veled! A táplálkozásodat beállítom az egyéni igények szerint, látjuk, ha gyulladás akadályozza a fogantatást/egészséget. Vérképet hozhatsz magaddal és azokat a táplálékkiegészítőket is, emelyeket napi rendszerességgel szedsz. Van mód azok bemérésére is, hogy lássuk, milyen mértékben tudja a szervezeted hasznosítani.

 

A MÉREGTELENÍTÉS akor jó, ha látható eredménye van! A tüneteiden és a közérzeteden is. Nem a megszokott anyagokat ajánlom majd, mert számos modern, nagyobb hatóanyagú szer van már, amelyekkel nemcsak a felszínt kapirgáljuk, hanem hosszútávú javulást hozhat.

Napjainkban olyan sok méreganyag támadja szervezetünket, mellyel legyengült immunrendszerünk képtelen segítség nélkül megbirkózni. 

A méregtelenítés manapság igen gyakori téma és sok esetben még a szakembereket is megosztja. Legragyogóbb ellenvetések közé tartozik miszerint nagyanyáinknak vajon miért nem volt szüksége méregtelenítésre. A válasz egyszerű, ők még a fákról ették a gyümölcsöt és a szomszéd tehenének a tejét itták és nem ismerték a vegyszereket, aromákat, térfogatnövelőket, E-számokat.

 

Való igaz, hogy a régebbi korok emberei sokszor kemény fizikai munkát végeztek egész életük során, sokszor igen nagy szegénységben éltek, mégis kevesebb népbetegség pusztított, mint napjainkban. Sokkal ritkább volt az infarktus, a levertség, az allergia, és még lehetne sorolni, nekik mégsem volt szükséges a méregtelenítés.

Az immunrendszer rohamos romlása, megterheltsége igen közismert folyamat, és aki ezt képes megérteni, az felismerheti a méregtelenítés alapvető fontosságát. Az immunrendszer alapvető funkciója, hogy felismerje és eltávolítsa, illetve közömbösítse azokat a szervezetbe jutott idegen anyagokat, melyeket károsnak ítél valamilyen szempontból.

Amennyiben figyelembe vesszük azt a tényt, hogy az emberi szervezet, az evolúció folyamán, mennyi idő alatt alakult ki, míg elérte optimális állapotát, akkor lehet némi fogalmunk arról az időtényezőről, mely a változásokhoz szükséges. Érdemes megvizsgálni, hogy a légszennyezettség alapvető okai, a gyárak, autók és egyebek, milyen hirtelen alakultak ki. Ezen kívül a gyógyszeripar és a vegyipar fejlődésének tempója is igen erőteljes.

Élelmiszerek szempontjából is érdemes figyelmet fordítani a kutatások és fejlesztések időtényezőjére, a szintetikus anyagok bevezetésére, a génmanipulált állatok és növények elterjedésére. Ezzel csak érintőlegesen beszéltünk a méreganyagok forrásáról, főként a fejlődés tempója az, ami figyelmet érdemel. Immunrendszerünk próbálja optimalizálni működését, ám ezzel a rohamos fejlődéssel lehetetlen lépést tartani, hiszen több ezer évnyi változást kellene pár évtized alatt produkálnia.

Az immunrendszerrel alapvetően nincs gond, annál több gond van velünk, akik túlterheljük, nem hagyva időt és lehetőséget a tisztítására.

A méregtelenítés egyfajta eszköz a kezünkben arra, hogy támogassuk immunrendszerünk hatékonyságát, mely jelenleg egészségünk záloga.

Napjainkban senki nem mondhatja el magáról, hogy egészségesen él, legalábbis, aki lélegzik, az biztos nem. Amikor minden mozdulatunkra, táplálékunkra odafigyelünk, akkor is több méreganyag jut szervezetünkbe, mint amivel szervezetünk képes egyedül megbirkózni.

 

Természetesen, ez nem azt jelenti, hogy hiábavaló próbálkozás egészségesen élni, mert nem az, nagy könnyebbség a méregtelenítés folyamatainak szempontjából. 

Elképesztő tény, hogy még a fürdővízben megtalálható vegyianyagok is képesek felszívódni bőrünkön keresztül, ebből látható, hogy a méregtelenítés elengedhetetlenül szükséges az egészség visszaállításához, illetve megtartásához.

A legsikeresebb módszerek közé tartozik a JOALIS terápia, ezt a TESTELEMZÉS keretében igénybe veheted az Aviva Stúdióban!

 

Bárhogy is élünk, a méregtelenítés szükséges, hiszen ezáltal leszünk képesek egy jobb minőségű életre.

 

Az Aviva-módszer speciális gyógy- és hormonális hatású gimnasztikai torna.
Az orvosi diagnózist illetve kezelést nem helyettesíti.
Amennyiben egészségügyi problémája van, abban az esetben konzultáljon orvosával és az Aviva oktatójával a megfelelő megoldás megtalálásához.