Vedd kezedbe az életed irányítását!
Ismerd meg az összefüggéseket az ÉLETMÓD és a HORMONÁLIS működés között!
A 4 órás AVIVA Alaptanfolyamon sok információt kapsz ehhez, és akár azonnal elindulhatsz egy kiegyensúlyozottabb élet felé!

JELENTKEZÉS

Jól akarod ÉREZNI MAGAD  a bőrödben? Szeretnél PMS nélkül élni? Jó lenne a VÁLTOZÓKORI tüneteket elengedni? Meddőséggel küzdesz? Szeretnél egy örömtelibb szexuális életet? Reménytelennek érzed a helyzeted? 

Akkor várlak szeretettel! 
Hiszen az ÉLETMÓD megváltoztatásával, a HORMONJAINK kiegyensúlyozásával, a TÁPLÁLKOZÁSUNK átalakításával újra a kezedbe veheted az életed! Jobb közérzettel és kiegyensúlyozottabb érzelmi élettel egy minőségibb életet élhetsz!

Gyakorló órák

SZEPTEMBER 12-étől
újra GYAKORLÓ ÓRÁK!
Várlak benneteket szeretettel csütörtökönként!

Részvételi feltételek:

Csak a 4 órás Aviva-alaptanfolyam elvégzése után látogatható!

A részvétel díja: 2000 Ft.

Minden csütörtökön szeptember 12-étől:
16:45, 17:30 és 18:15 órától gyakorolunk az Eötvös 10 Közösségi Házban
Bp. VI. Eötvös utca 10.
Csak zokni és váltóruha kell.

Ha pedig még nem végeztél Alaptanfolyamot, akkor itt tudsz jelentkezni:

JELENTKEZÉS

Női Aviva betanulás

 

Október 25. péntek 17-21 - BUDA

Buda, Gellért tér

November 10. vasárnap 10-14 - BUDA

Buda, Gellért tér

November 17. vasárnap 10-14 - BUDA

Buda, Gellért tér

 

 

JELENTKEZÉS 

A 4 órában megismerkedhetsz a GYAKORLATOKKAL, és az óra végére TUDNI FOGOD, hogy hogyan kell a gyakorlatokat végezned az egyéni problémád kezelése érdekében. A rendszeres gyakorlás után a JAVULÁST először a CIKLUS könnyebb lefolyásában, és a KÖZÉRZETED javuláslában tapasztalhatod  meg. A többi jön utána.... :)

Várlak benneteket szeretettel a GYAKORLÓ ÓRÁRA szeptemberben 12-étől újra az Eötvösben!
Minden csütörtökön találkozunk!

Drága Juli! Három évet vártunk a babánkra. Reméltük, hogy spontán sikerül, nem sikerült. Annyira nem, hogy egyetlenegy alkalommal kerültem áldott állapotba, de az a kisbaba úgy dön​t​ött nem marad velünk, így az esküvőnk napján ismét ketten voltunk. Kellett idő, amíg ezt a tragédiát feldolgozzuk​ – feldolgozom​ –​, de az egyértelmű volt, hogy segítsége​t​ fogok kérni, és az is, hogy ezt ​az ​alternatív utak közt fogom megtalálni.
Emlékszem​,​ mennyire sok dolgod volt, de mégis találtál rám időt. Találkoztunk Testelemzés​en, ahol bizony a glutén-​, ​kazein​-​ és laktózintolerancia mellett kiderült, hogy a korábbi sok gyógyszeres terápia maradványai még mindig szennyezik a szervezetemet. Ezeket az általad legjobbnak vélt módon kivezettük, és áttértem a glutén-kazein-laktózmentes étkezésre is. Gondoskod​t​unk a szervezetem megfelelő progeszteronszintjéről, és e​l​kezdtem hozzád ​avivatornára járni.

Szeretném elmesélni a történetemet. Tavaly júliusban voltam nálad betanuló órán. Akkor már régóta szerettünk volna kisbabát a férjemmel. PCOS és inzulinrezisztenciával küzdöttem. ... Nagyon tetszett a hozzáállásod a pozitivitásod és a kedvességed. Akkor elhatároztam, hogy elkezdek járni Aviva torna gyakorló órákra ezzel garantálva, hogy megfelelően csinálom az Aviva torna gyakorlatokat. Emellett elkezdtem az étkezésre is jobban odafigyelni illetve tudtam, hogy munkahelyet is kell váltanom, mert az akkori nagyon stresszes volt. ... November közepén voltam nálad Testelemzésen, ahol kiderült, hogy rengeteg ételre van intoleranciám, amit szintén hangsúlyoztál a betanuló órán, hogy sok nőnek ez gátolja a teherbeesést. ... Január közepén másfél hónap menzesz csúszás után (ami nálam sajnos teljesen megszokott volt), az egyik barátnőm tanácsára vettem egy terhességi tesztet, ami pozitív lett, annyira megdöbbentem, hogy a férjemet is felkeltettem, hogy nézze meg ő is.

Hálásan köszönöm, ha tájékoztattok engem a sikereitekről és az érkező babákról, melyben az Aviva torna is egy picit benne van! :) Ezt a fotót egy boldog édesanyától kaptam, aki a rövid történetét is szivesen megosztja velünk. Isten éltesse őket egészségben és örömökben!

Kedves Juli! Évek óta szerettünk volna már babát, de pajzsmirigy túlműködés és inzulinrezisztencia miatt nem jött össze, így mentem el Hozzád Aviva torna betanulásra Budapesten, amit aztán hetente 2x rendszeresen gyakoroltam is. Ezen kívül voltam nálad Testelemzésen, ami után áttértem a tej-, cukor- és gluténmentes táplálkozásra. Persze emellett a gondolkodásomon is volt mit változtatni, voltam családállításon, kineziológusnál, talpreflexológusnál, mellette pedig Anyukám Reikivel gyógyított. Örömmel értesítelek, hogy a sok igyekezet nem volt hiábavaló, 2017. március 7-én egészséges, gyönyörű szép kislányunk született!  Küldök róla egy fotót is a faladra!  Nagyon köszönöm a segítségedet, minden jót kívánok Neked! 

Nagy örömmel osztom meg én is az örömömet veletek, az elmúlt 2 hónapban egy tucat visszajelzést kaptam, ahol érkezik a baba.

És egy baba már itt is van közöttünk. Anyukájának nagyon köszönöm a képet a tündéri kicsi lányról, és további egészséget és boldogságot kívánok az egész családnak!

2012 decembere folyamán 2 Aviva-baba megszületett és egy úton van hozzánk! A fotón az egyik gyönyörű kislány látható, akinek a szülei képet is küldtek számomra. És ezúton is nagyon köszönöm visszajelzésüket! 

És remélem ez az örömhír másoknak is biztatással szolgálhat a remény útján. Jó egészséget kívánok nekik és családjuknak!

Már 10 baba van úton! 2012-ben több mint 20 baba érkezett az Aviva-módszer kisebb-nagyobb segítségével. A legszebb őszi híreket osztom meg most veletek! Volt nap - a legutóbbi bejegyzésem óta -, hogy egyszerre ketten jelezték vissza, hogy úton van a baba és azóta már mások is írtak nekem! Sok boldogságot kívánok mind az öt anyukának és családjának! Nagyon örülök, és NAGYON köszönöm azt is, hogy megosztottátok velem örömötöket! 

Okkal nem találuk az Aviva-tornáról DVD-t vagy videofájlokat, ugyanis akár idő előtt elindíthatja a menstruációt, ha a gyermeknek valamilyen módon lehetősége nyílik arra, hogy a mozgásokat leutánozva otthon tornázni kezdjen. Ugyanakkor mindenkinek személyre szabottan, a problémájának megfelelően kell gyakorolnia. Más mozgássort végez az, akinek cisztája van, és mást az, aki gyermeket szeretne és egészséges. Ezeket semmiképpen sem szabad figyelmen kívül hagyni, és a gyakorlatok összeállítását mindig hozzáértőre kell bízni.

— kimaradás után meghozható a menstruáció
— a menstruációs vér mennyisége csökkenhet
— a premenstruációs fájdalmak eltűnhetnek
— beállítható 28 napra a havi vérzés
— meghozható vele a menzesz hosszú gyógyszerszedés után is

 

"Köszönöm a tegnapi előadást és tornát! Nagyon jó volt! Miután hazaértem és köszöntöttem vőlegényem, elmentem a mosdóba elvégezni szükségletemet, majd meglepődve vettem észre, hogy nem hiába fájt a cisztám-hasam torna alatt és után, hiszen megjött a lassan 3 hónapja hiányolt menstruációm! Még aznap este! Ez a torna egy csoda! 

Mindenki a kezébe veheti élete, illetve egészsége irányítását! Semmihez sem fogható, amikor megtapasztaljuk azt a felemelő érzést, hogy nem feltétlenül szükséges külső segítséget kérni a gyógyuláshoz; hogy nem valaki más fogja megoldani az egészségügyi problémáinkat, hanem mi magunk is tehetünk érte az életmód megváltoztatásával. A nők néhány hónapos rendszeres gyakorlás után egészséges havi ritmust alakíthatnak ki, a ciklus lefutását három napra optimalizálhatják, illetve beállíthatják a rendszertelen ciklust. Akiknek több hónapra vagy évre kimarad a vérzésük, azok számára is megoldást jelenthet az Aviva-torna.

 

Szeretnék megosztani veletek egy történetet és az örömömet: "Több mint két éve kezeltek gyógyszerrel Hashimoto miatt, de a baba csak nem akart jönni, így alternatív gyógymódokat kerestem és találtam meg az Aviva tornát.:-) 
Tavaly szeptemberben kezdtem el tornázni, és novembertől használom a progeszteron krémet is. A gyógyszerem októbertől folyamatosan csökkent és januártól már nem szedem. Az eredményeim januárig hol javultak, hol rosszabbodtak. A progeszteron krémet és az Aviva tornát továbbra is rendszerszerűen alkalmaztam. Januártól, a gyógyszer abbahagyását követően februárban még romlott az eredményem, de márciustól látványos javulás következett be mind a TSH, mind az anti-TPO-m eredményében:-) Ezt a leleteim is bizonyítják:-) Hálás köszönet, hogy általad megismerhettem és tanulhattam az Aviva tornát! :-)"

A nők esetében karbantartja a méh izomzatát, és fokozza a vér átáramló mennyiségét, amelynek hatására a ciklus lerövidül és csökken a vérveszteség. Változókorban megszünteti a kellemetlen tüneteket, így lehetővé válik, hogy a nők tovább érezhessék nőnek magukat. A változó korban gátolja a csontritkulást, a hőhullámokat, a hüvelyszárazságot, mozgásba lendíti az idővel csökkenő ösztrogénhormon-termelést, valamint megszüntetheti az inkontinencia-problémákat. A gyakorlatok további hatása a hormontermelés normalizálása. A túlzott szőrösödés, a pattanásos bőr, sőt a tesztoszteron szint elcsúszásának problémájára is hathatós megoldással szolgálnak, ezen felül jótékony hatással vannak a méhsüllyedésre, az erős és fájdalmas vérzésre, illetve a peteérés elmaradására. Elősegítik a méh regenerálódását és a tejkiválasztást, továbbá fokozzák a szexuális étvágyat is, ugyanakkor segítenek elkerülni a nem kívánt terhességet, és segítettek már PCOS problémánál vagy HPV vírus esetében is. Persze a menstruációs zavaroknál is kéznél vannak, ha túl hosszú a ciklus vagy éppen rendszertelen vagy nagy a vérveszteség.

A gyakorlatok hormonális változásokat idéznek elő, ily módon a férfiak esetében serkentik a nemzőképességet, megsokszorozzák az életképes spermiumok számát és mozgékonyságát, jótékony hatással van a prosztataproblémákra, illetve a potenciazavarokra. Ne várjuk meg azt amikor már nagy a baj! A rendszeres tornával orvosoljunk amit csak lehet. A férfiak esetében javaslom, hogy keressenek fel egy férfi oktatót, vele mégis csak jobb lesz az intim témákat megbeszélni! :)

Kedves Lányok, utána néztem, hogy az idén hányszor segített az Aviva-módszer közvetlenül vagy közvetve a gyermekáldásban. És az idén 26 baba jött a világra vagy van úton - akik jelezték felém!!
Ezen kívül többetektől hallomásból tudom, hogy a kolléganő, barátnő esett teherbe a torna segítségével. Így számolva meghaladtuk a 30 babát. És remélem, hogy ezen kívül még többen örülhetnek a gyermekáldásnak. Sokatok gyógyulását kísérhettem figyelemmel, megúszva műtéteket, beavatkozásokat, látva letett gyógyszereket. És a többieknek is hálás vagyok, akik ciklus-zavaraikat vagy rég nem látott ciklusukat rendezhették az Aviva-módszer segítségével vagy más problémákat oldhattak meg, és ezt megosztották velem. Örülök, hogy megismerhettelek benneteket!
Nagyon köszönöm nektek a visszajelzéseiteket, fotókat, sok örömöt adtok nekem ezzel és másoknak is reményt adtok a sikereitekkel!
Boldogságban teljes békés ünnepeket kívánok nektek és Egészséges Új esztendőt! Szeretettel, Juli

Az Aviva-módszer gyakorlatai nagyon könnyen elvégezhetőek! Túlsúly esetén lehet könnyíteni a gyakorlatokon és az idő teltével egyre könnyebb lesz a gyakorlatok kivitelezése. Ha valaki úgy érzi, hogy nem elég edzett, akkor is néhány hét alatt jelentős javulást tud elérni, ugyanis egyre könnyebben fogja tudni végigcsinálni a gyakorlatokat. Az Aviva torna gyakorlatok a genitális zónában és a hasi szervekben okoz bőséges vérellátást elősegítve ezzel a szervezet öngyógyítását. A rendszeres torna hozhat csak eredményt a nőgyógyászati problémák esetében.

Egy hét - 4 baba

Az utóbbi egy hétben 4 kismama jelzett vissza nekem, hogy babát vár. Nagyon örülök neki. És köszönöm nekik, hogy megosztották örömüket velem!

Nagy szeretettel idézem ezt a levelet, hiszen a ciklus fájdalmai az életünk nem természetes velejárói. "Szeretnék Veled megosztani egy nagyon nagy hírt: majdnem 15 év után először volt olyan menstruációm, amibe nem akartam belehalni :D Embertelen görcseim voltak eddig, a kicsi lábujjamig fájtam, ezért is mentem el Hozzád, mert nagyon nem akartam tablettákat szedni (anno felírt doki fogamzásgátlót erre, de nem szerettem, hamar abba is hagytam, és azóta se találtam semmit, ami könnyített volna a görcsökön). Minden menstruációm első napja úgy zajlott eddig, hogy elvonultam egy sötét zugba, próbáltam túlélni, és ömlött belőlem a vér, 2-3 óránként ha nem cseréltem betétet, moshattam az egész ágynemű garnitúrát, ruhákat stb. Ehhez képest most egy szem görcsöm nem volt, és a menstruációm első napján kitakarítottam az egész lakást, még a kádat is kisikáltam, és utána megnéztem egy filmet a párommal a lehető legnagyobb nyugiban, és jó közérzettel. Nehéz szavakba foglalni a boldogságomat, mivel nekem ez tényleg óriási megkönnyebbülés."


Várlak benneteket szeretettel az Aviva Gyakorló órákon!
Azok vehetnek részt, akik már végeztek Aviva Alaptanfolyamot.

Az órák 16:45-kor, 17:30-kor és 18:15-kor kezdődnek.

További hasznos információk:

Az Aviva-módszer speciális gyógy- és hormonális hatású gimnasztikai torna.
Az orvosi diagnózist illetve kezelést nem helyettesíti.
Amennyiben egészségügyi problémája van, abban az esetben konzultáljon orvosával.