Vedd kezedbe az életed irányítását!
Ismerd meg az összefüggéseket az ÉLETMÓD és a HORMONÁLIS működés között!
A 4 órás AVIVA Alaptanfolyamon sok információt kapsz ehhez, és akár azonnal elindulhatsz egy kiegyensúlyozottabb élet felé!

JELENTKEZÉS

Gyakorló órák

Részvételi feltételek:
Csak a 4 órás Aviva-alaptanfolyam elvégzése után látogatható!

A részvétel díja: 2000 Ft.

Minden csütörtökön 
16:45, 17:30 és 18:15 órától gyakorolunk az Eötvös 10 Közösségi Házban
Bp. VI. Eötvös utca 10.
Csak zokni és váltóruha kell.

Ha pedig még nem végeztél Alaptanfolyamot, akkor itt tudsz jelentkezni:

JELENTKEZÉS

Női Aviva betanulás

Február 12. kedd 17-21

VIII. Rákóczi tér

Február 20. szerda 17-21

VIII. Rákóczi tér

Március 3. vasárnap 10-14

VIII. Rákóczi tér

Március 8. péntek 17-21

VIII. Rákóczi tér

Március 13. szerda 17-21

VIII. Rákóczi tér

JELENTKEZÉS

AVIVASTUDIO.HU 

 
Kiegyensúlyozottabb szeretnél lenni? 
Szeretnél PMS nélkül élni? 
Jó lenne a VÁLTOZÓKORI tüneteket elengedni? 
Meddőséggel küzdesz? 
Reménytelennek érzed a helyzeted? 
 
Akkor várlak szeretettel! 
Hiszen az ÉLETMÓD megváltoztatásával, a HORMONJAINK kiegyensúlyozásával, a TÁPLÁLKOZÁSUNK átalakításával újra a kezedbe veheted az életed! Jobb közérzettel és kiegyensúlyozottabb érzelmi élettel egy minőségibb életet élhetsz!

 

Január 19-én indulnak a gyakorló órák

Szeretettel várlak január 19-étől a gyakorló órákon az Eötvös utca 10-ben! A pontos kezdéseket a jobb oldalon találod további információkkal egyetemben a gyakorló órák cím alatt!

A fájdalmas ciklus már a múlt

Nagy szeretettel idézem ezt a levelet, hiszen a ciklus fájdalmai az életünk nem természetes velejárói. 
 
"Szeretnék Veled megosztani egy nagyon nagy hírt: majdnem 15 év után először volt olyan menstruációm, amibe nem akartam belehalni :D Embertelen görcseim voltak eddig, a kicsi lábujjamig fájtam,  ezért is mentem el Hozzád, mert nagyon nem akartam tablettákat szedni (anno felírt doki fogamzásgátlót erre, de nem szerettem, hamar abba is hagytam, és azóta se találtam semmit, ami könnyített volna a görcsökön). Minden menstruációm első napja úgy zajlott eddig, hogy elvonultam egy sötét zugba, próbáltam túlélni, és ömlött belőlem a vér, 2-3 óránként ha nem cseréltem betétet, moshattam az egész ágynemű garnitúrát, ruhákat stb. Ehhez képest most egy szem görcsöm nem volt, és a menstruációm első napján kitakarítottam az egész lakást, még a kádat is kisikáltam, és utána megnéztem egy filmet a párommal a lehető legnagyobb nyugiban, és jó közérzettel. Nehéz szavakba foglalni a boldogságomat, mivel nekem ez tényleg óriási megkönnyebbülés."
 
 

Ő is megérkezett

Nagy örömmel osztom meg én is az örömömet veletek, az elmúlt 2 hónapban egy tucat visszajelzést kaptam, ahol érkezik a baba.

És egy baba már itt is van közöttünk.

Anyukájának nagyon köszönöm a képet a tündéri kicsi lányról, és további egészséget és boldogságot kívánok az egész családnak!

 

 

 

Jelentkezés testelemzésre

Kérlek, a jelentkezés űrlapon keresztül jelentkezzetek a weblap bal felső sarkánál. Az elemzés után méregtelenítő kúra végzése ajánlott, például nehézfémkivezetés, anyagcsere toxinoktól való tisztítás stb.. Különbség más mérésekhez, hogy itt inkább a szervek és a funkciók vannak mérve, plusz a terhelések, vegyszerek, toxinok, immunrendszer, hormonok, idegrendszer és gócok. A mérés része a candida és az ismertebb ételintoleranciák, de nem ez a fókusz. További innformáció a Testelemzés menüpont alatt található.

 

Örömhír

Szeretnék megosztani veletek egy történetet és az örömömet:

 

"Több mint két éve kezeltek gyógyszerrel Hashimoto miatt, de a baba csak nem akart jönni, így alternatív gyógymódokat kerestem és találtam meg az Aviva tornát.:-) Tavaly szeptemberben kezdtem el tornázni, és novembertől használom a progeszteron krémet is. A gyógyszerem októbertől folyamatosan csökkent és januártól már nem szedem. Az eredményeim januárig hol javultak, hol rosszabbodtak. A progeszteron krémet és az Aviva tornát továbbra is rendszerszerűen alkalmaztam. Januártól, a gyógyszer abbahagyását követően februárban még romlott az eredményem, de márciustól látványos javulás következett be mind a TSH, mind az anti-TPO-m eredményében:-) Ezt a leleteim is bizonyítják:-) Hálás köszönet, hogy általad  megismerhettem és tanulhattam az Aviva tornát!:-)"
 
Egy hét - 4 baba

Az utóbbi egy hétben 4 kismama jelzett vissza nekem, hogy babát vár. Nagyon örülök neki. És köszönöm nekik, hogy megosztották örömüket velem!

 

In memoriam Tóth Lívia

Mély megrendüléssel tudatom, hogy elment Tóth Lívia. Aki az Aviva-módszert elérhetővé tette sok ezer nő számára Magyarországon és később világszerte. Nagyon nagy veszteség, hogy nem lehet velünk. Szakértelme és kedvessége, segítő szándéka nagyon fog hiányozni. Érdemei csodálatosak, sok ezer baba jött már világra a módszer segítségével az elmúlt évtizedekben. És sok nő gyógyulhatott meg női betegségeiből áldásos tevékenysége és tudása, példája által. Hiányozni fogsz nekünk! De szívünkben megőrizzük emléked! Szeretettel!

 

2013 Örömhír: több mint 30 baba érkezik!

Kedves Lányok, utána néztem, hogy az idén hányszor segített az Aviva-módszer közvetlenül vagy közvetve a gyermekáldásban. És az idén 26 baba jött a világra vagy van úton - akik jelezték felém!! Ezen kívül többetektől hallomásból tudom, hogy a kolléganő, barátnő esett teherbe a torna segítségével. Így számolva meghaladtuk a 30 babát. És remélem, hogy ezen kívül még többen örülhetnek a gyermekáldásnak. Sokatok gyógyulását kísérhettem figyelemmel, megúszva műtéteket, beavatkozásokat, látva letett gyógyszereket. És a többieknek is hálás vagyok, akik ciklus-zavaraikat vagy rég nem látott ciklusukat rendezhették az Aviva-módszer segítségével vagy más problémákat oldhattak meg, és ezt megosztották velem. Örülök, hogy megismerhettelek benneteket!

 

Nagyon köszönöm nektek a visszajelzéseiteket, fotókat, sok örömöt adtok nekem ezzel és másoknak is reményt adtok a sikereitekkel!

 

Boldogságban teljes békés ünnepeket kívánok nektek és Egészséges Új esztendőt! Szeretettel, Juli

 

 

Egy boldog menyasszony

 Megosztok egy visszajelzést veletek! Nagy örömömre szolgál, amikor ilyen sok örömöt hoz az emberek életébe ez a módszer!
"Köszönöm a tegnapi előadást és tornát! Nagyon jó volt! Miután hazaértem és köszöntöttem vőlegényem, elmentem a mosdóba elvégezni szükségletemet, majd meglepődve vettem észre, hogy nem hiába fájt a cisztám-hasam torna alatt és után, hiszen megjött a lassan 3 hónapja hiányolt menstruációm! Még aznap este! Ez a torna egy csoda! Köszönöm! Úgy vert a szívem és könnyekbe lábadt a szemem a boldogságtól. Utána és azóta mintha a fellegekben járnék (kis hasfájással) :). Alig hiszem el, hogy nem kell kiváltanom a nőgyógyász által felírt hormont és nem kell beszednem. Csak halványan reméltem, hogy talán az esküvő előtt megjön a menstruációm, de nem gondoltam volna, hogy még aznap ez sikerülhet is. Hihetetlen! :) Olyan szabályos és szép vérzésem van, mint még életemben soha. Köszönöm!

(anno fogamzógátlós, és hormonproblémás menyasszony :) )

 

Sok boldogságot nektek! Örömöket és áldásos életet!

 

A Mikulással érkezett!

 

2012 decembere folyamán 2 Aviva-baba megszületett és egy úton van hozzánk! A fotón az egyik gyönyörű kislány látható, akinek a szülei képet is küldtek számomra. És ezúton is nagyon köszönöm visszajelzésüket!

És remélem ez az örömhír másoknak is biztatással szolgálhat a remény útján. Jó egészséget kívánok nekik és családjuknak!

 

Három Aviva baba 2012 novemberben!

A módszernek köszönhetően havonta több baba érkezik! Van aki néhány hét gyakorlás után, van akinél több hónapra van szükség.

 

Film csak egészségtudatosaknak!

 

{youtube}7G9ugNYZf0s{/youtube} 

 

Megint örömhírt kaptam, már 10 baba van úton!

aviva torna2012-ben több mint 20 baba érkezett az Aviva-módszer kisebb-nagyobb segítségével. A legszebb őszi híreket osztom meg most veletek! Volt nap - a legutóbbi bejegyzésem óta -, hogy egyszerre ketten jelezték vissza, hogy úton van a baba és azóta már mások is írtak nekem! Sok boldogságot kívánok mind az öt anyukának és családjának! Nagyon örülök, és NAGYON köszönöm azt is, hogy megosztottátok velem örömötöket!

 

Nagy örömmel számolok be mindenkinek arról, hogy egy boldog kismama üzenetét kaptam, aki több év sikertelen próbálkozás után jött el Aviva tornára tavaly októberben. Rendszeresen tornázott és februárban teherbe esett! Sok boldogságot kívánok nekik! És reményt azoknak akik ezek után ismerkednek meg ezzel a módszerrel!

 

A lelki oldal

 

Anyává válni lélekben is!

Ismerkedés belső energiáinkkal, találkozás tudattalan tartalmainkkal.

 

Ha testestül—lelkestül igent tudsz mondani az áldott állapotra, akkor minden jó úton halad!? De sokszor nem is sejtjük mennyi önszabotáló mechanizmusunk van, amelyek ellene hatnak az érvényesülésünknek és a boldogságunknak. Nem is beszélve azokról az akadályokról, melyek a családi tudattalan mezőnkben hatnak. Ha szeretnél találkozni önmagaddal, és megoldásokat találni a helyzetedre, VÁRLAK SZERETETTEL!

 

Meddőség helyett — Aviva torna!

Az Aviva-módszer a WHO által bejegyzett egészségügyi torna.

 

Az Aviva torna gyakorlatok

nagyon könnyen elvégezhetőek. Túlsúly esetén lehet könnyíteni a gyakorlatokon és az idő teltével egyre könnyebb lesz a gyakorlatok kivitelezése. Ha valaki úgy érzi, hogy nem elég edzett, akkor is néhány hét alatt jelentős javulást tud elérni, ugyanis egyre könnyebben fogja tudni végigcsinálni a gyakorlatokat.

 

Az Aviva torna gyakorlatok a genitális zónában és a hasi szervekben okoz bőséges vérellátást elősegítve ezzel a szervezet öngyógyítását. A rendszeres torna hozhat csak eredményt a nőgyógyászati problémák esetében.

 

Milyen problémák esetén kell az Aviva torna?

Nőknek és férfiaknak egyaránt sok különböző probléma leküzdésében segíthet az Aviva-torna. A gyakorlatok hormonálisváltozásokat idéznek elő, ily módon a férfiak esetében serkentik a nemzőképességet, megsokszorozzák az életképes spermiumok számát, jótékony hatással vannak a prosztataproblémákra, illetve a potenciazavarokra. Azért említem először a férfiakat, mert – mint már utaltam rá – ők csak akkor jönnek, és elég kis számban, ha már nagy a baj, pedig a rendszeres tornával orvosolhatnák a problémáikat.
A nők esetében a torna karbantartja a méh izomzatát, és fokozza a vér átáramló mennyiségét, amelynek hatására a ciklus lerövidül és csökken a vérveszteség. Változókorban megszünteti a kellemetlen tüneteket, így lehetővé válik, hogy a nők tovább érezhessék nőnek magukat. A változó korban gátolja a csontritkulást, a hőhullámokat, a hüvelyszárazságot, mozgásba lendíti az idővel csökkenő ösztrogénhormon-termelést, valamint megszüntetheti az inkontinencia-problémákat.
A gyakorlatok további hatása a hormontermelés normalizálása. A túlzott szőrösödés, a pattanásos bőr, sőt a tesztoszteron szint elcsúszásának problémájára is hathatós megoldással szolgálnak, ezen felül jótékony hatással vannak a méhsüllyedésre, az erős és fájdalmas vérzésre, illetve a peteérés elmaradására. Elősegítik a méh regenerálódását és a tejkiválasztást, továbbá fokozzák a szexuális étvágyat is, ugyanakkor segítenek elkerülni a nem kívánt terhességet, és segítettek már PCOS problémánál vagy HPV vírus esetében is. Persze a menstruációs zavaroknál is kéznél vannak, ha túl hosszú a ciklus vagy éppen rendszertelen vagy nagy a vérveszteség.

 

Hogyan sajátítható el az Aviva-módszer

Egy négyórás betanuló foglalkozáson kell részt venniük, hogy megismerjék a módszer lényegét. Fontos kiemelnem, hogy okkal nem találuk az Aviva-tornáról DVD-t vagy videofájlokat, ugyanis akár nyolcéves korban is elindíthatja a menstruációt, ha a gyermeknek valamilyen módon lehetősége nyílik arra, hogy a mozgásokat leutánozva otthon tornázni kezdjen. Ugyanakkor mindenkinek személyre szabottan, a problémájának megfelelően kell gyakorolnia. Más mozgássort végez az, akinek cisztája van, és mást az, aki gyermeket szeretne és egészséges. Ezeket semmiképpen sem szabad figyelmen kívül hagyni, és a gyakorlatok összeállítását mindig hozzáértőre kell bízni.

 

Miért különlegesen fontos az Aviva torna a nők
és a férfiak számára?

A különlegességét abban látom, hogy a torna hatására elkerülhető néhány komoly orvosi beavatkozás. Mindenki a kezébe veheti élete, illetve egészsége irányítását, néhány hónapos torna például teljesen megszüntetheti a ciszta- és mióma-problémákat. Saját magunk gyógyítójává válhatunk, úgy hogy az eredményt elköteleződéssel és nem pirulákkal érhetjük el. Azoknak is áldást – sőt, sokszor gyermekáldást! – hoz az Aviva-torna, akiknek a helyzetét az orvostudomány korábban reménytelennek nyilvánította.
Ugyanakkor az elvégzett gyakorlatok nevelő hatása is kulcsfontosságú: semmihez sem fogható, amikor megtapasztaljuk azt a felemelő érzést, hogy nem feltétlenül szükséges külső segítséget kérni a gyógyuláshoz; hogy nem valaki más fogja megoldani az egészségügyi problémáinkat, hanem mi magunk megtehetjük. A nők néhány hónapos rendszeres gyakorlás után egészséges havi ritmust alakíthatnak ki, a ciklus lefutását három napra optimalizálhatják, illetve beállíthatják a rendszertelen vagy több mint huszonnyolc napos ciklust. Akiknek több hónapra vagy évre kimarad a vérzésük, azok számára is megoldást jelenthet az Aviva-torna.

 

A gyakorlás fontossága

A hetente kétszer elvégzett aviva torna gyakorlatsora vezethet eredményre, gyógyulásra. Se több, se kevesebb. Ugyanakkor minden Aviva-oktató felhívja a figyelmet arra is, hogy a gyakorlás önmagában nem biztos, hogy elég. A torna lassabban hat azoknál, akiknek a szervezete nagyon el van savasodva, ezért betegség fennállása esetén érdemes lugosítani, hogy a gyógyulási folyamatok könnyebben elindulhassanak. A savas környezet megakadályozhatja például, hogy a petesejt megtermékenyüljön, és manapság sokszor éppen ez áll a meddőség hátterében.

 

Aviva torna gyakorlatok hatására

— a menstruációs vér mennyisége csökken
— a premenstruációs fájdalmak eltűnnek
— beállítható 28 napra a havi vérzés
— meghozható vele a menzesz hosszú gyógyszerszedés után is

 

Aviva torna gyakorlatok mellékhatása 

— megnő a szexuális étvágy
— érzékelhetővé válik a női test működése
— a testünk átstruktúrálódik nőiesebbé válik
— jobb lesz a közérzetünk, mivel a hormonháztartásunkra is befolyással van

 

Aviva torna a változó korban

— megelőzhető a csontritkulás
— segít a tünetek kezelésében (hőhullámok)
— fennmarad a hormontermelés, jó közérzet

 

Aviva torna férfiaknak

— potenciazavarok
— prosztataproblémák
— inkontinencia

 

Jelentkezés aviva tornára

A megadott időpontokból és helyszínekből ki tudod választani a hozzád közel eső aviva torna foglalkozást. Majd küldj egy e.mailt az avivastudiokukacgmail.com-ra és küldöm számodra a pontos tudnivalókat. Egyéni és csoportos foglalkozásra is tudsz jönni.

Aviva torna külföldieknek

Ha olyan helyen élsz, ahol nincs képzett aviva torna oktató, akkor szívesen tartok neked skypon foglalkozást. Megbeszéljük személyre szabottan hogy hogyan kell tornáznod a későbbiekben és az aviva torna gyakorlásában is segítek neked!

 

Aviva torna a Duna TV-n!

 

{youtube}titnvxzxseA{/youtube}

Az Aviva-módszer speciális gyógy- és hormonális hatású gimnasztikai torna.
Az orvosi diagnózist illetve kezelést nem helyettesíti.
Amennyiben egészségügyi problémája van, abban az esetben konzultáljon orvosával és az Aviva oktatójával a megfelelő megoldás megtalálásához.