Tóth Juli az AVIVA NETZWERK hivatalos oktatója - Austria - avivastudio@gmail.com - +36 30 960 1511

Fogyás

Ha tartósan és eredményesen szeretnél fogyni, akkor a legfontosabb, hogy először a hormonokat és az ételintoleranciákat tedd rendbe! Ebben segít neked az Aviva-módszer.

Depresszióra Aviva?

Az Aviva torna hatására segítjük a szervezetünk saját hormontermelő funkcióit az öngyógyító folyamatok serkentésével. Ennek következtében pozitív irányba megváltozik a kedélyállapotunk is. Azoktól akik rendszeresen végzik az Aviva torna gyakorlatait, sok pozitív visszajelzést kapok! Magam is érzem, bármikor tornázom, utána azt érzem, hogy Ide nekem az oroszlánt is! — jó kedvem lesz amikor magam is Aviva torna gyakorlatokat végzek, és sokkal szebbnek látom utána a világot! :)

Endometriózis

Ha Endometriózisod van, és tornázni jönnél hozzám, előtte kérlek vedd fel velem a kapcsolatot és konzultáljunk, mert vannak esetek amikor nem lehetséges a torna. Szivesen ajánlok neked természetes lehetőségeket, orvosokat és életmódterápiákat.

 

 

fb

4 órás női Aviva-betanulás

Január 25. péntek 17-21

VIII. Rákóczi tér

Február 3. vasárnap 10-14

VIII. Rákóczi tér

Február 8. péntek 17-21

VIII. Rákóczi tér

Február 12. kedd 17-21

VIII. Rákóczi tér

Február 23. szombat 10-14

VIII. Rákóczi tér

Március 3. vasárnap 10-14

VIII. Rákóczi tér

Március 8. péntek 17-21

VIII. Rákóczi tér

 

JELENTKEZÉS a weboldal űrlapján

vagy emailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Az Aviva torna Alaptanfolyamokon szép terekben várlak benneteket!

Az Aviva torna (Budapest és Bécs) mellett Testelemzésre jelentkezhetsz a jelentkezés menüpontban vagy a tothjuli.hu weboldalamon
További információk: tothjuli.hu

Információk

Első alkalommal egy 4 órás Aviva torna betanulásra van szükség. Majd otthon lehet gyakorolni vagy csoportosan a gyakorló órákon Budapest belvárosában. A betanulásra kényelmes tornafelszerelést és igazán meleg zoknit kell hozni. Ott beszélgetünk az életmód és a betegségek kapcsolatáról, utána pedig átvesszük az Aviva  torna gyakorlatokat.
A részvételi díj: 14 ezer Ft.
Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

 

KONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉG:
Személyesen vagy skypon. Beszélgetünk a természetes gyógyulási lehetőségekről, alternatív gyógymódokról, Testelemzésről vagy a torna alkalmazásáról. Díja: 10.000 Ft/óra

Gyakorló órák

Avivatornagyakorlás részvételi feltétele:

Csak a 4 órás Aviva-alaptanfolyam elvégzése után látogatható!

A részvétel díja: 2000 Ft.

Minden csütörtökön 16:45, 17:30 és 18:15 órától gyakorolunk az Eötvös 10 Közösségi Házban (Bp. VI. Eötvös utca 10.), csak zokni és váltóruha kell.

Ha pedig még nem végeztél Alaptanfolyamot, akkor itt tudsz jelentkezni:

Jelentkezéshez kérjük kattints ide

Könyvajánló

William Davis:
Búza nélkül
David Perlmutter :
Agyépítők, Gabona-agy
Tóth Gábor: Allergia és Candida-kalauz
Jentschura, Lohkamper: Teljes megtisztulás - A méregtelenítés kézikönyve
Kurt Tepperwein: Savtalanítás - A fiatalság forrása
Lénárt Gitta: Élő ételek könyve - Lúgosítás természetesen
Campbell-McBride: Gap-szindróma - Az emésztés és a pszichológia kapcsolata

Duoteszt, miért fontos?

Kérdezték tőlem, hogy miért fontos az Aviva-módszer keretében a sav-bázis egyensúlyról hallani. A tapasztalatok szerint, hiába tornázik valaki az egészségéért az Aviva-módszerrel - a gyógyulás sokszor elmarad, ha más területen nem tesz semmit az egészségéért az illető. Amennyiben a szervezet elsavasodik, akkor a torna is hiábavalóvá válhat. Mert amíg a szervezet azzal van elfoglalva, hogy a rossz táplálkozás következtében próbálja fenntartani a sav-bázis egyensúlyt, addig sem tud foglalkozni a gyógyulási folyamatokkal. Mert a biológiánkban az életünk fenntartása - a vér lúgos környezetben tartása - előbbre való, mint a gyógyulás. Ezért ha a táplálkozásunkkal segítjük a szervezet méregtelenítő folyamatait, lúgos ételeket fogyasztunk, nem eszünk erjedést okozó ételeket (élesztő, cukor, alkohol) és az ételeinket úgy párosítjuk, hogy könnyen emészthető legyen a szervezet számára - hamarabb jön el a gyógyulás, a rendszeres tornázás mellett.

Cukortúlzások

Tóth Juli az AVIVA NETZWERK hivatalos oktatója - Austria

Idén december 13-án lesz az utolsó gyakorló óra!
Várlak benneteket szeretettel, ha még szeretnétek belehúzni a tanulásba vagy kérdésetek lenne a módszer alkalmazását illetően.
Azok vehetnek részt, akik már végeztek avivatorna alaptanfolyamot.
Az órák 16:45-kor, 17:30-kor és 18:15-kor kezdődnek.

A karácsonyi szünet után pedig JANUÁR 10-én ismét indulnak a gyakorló órák a szokott kezdési időpontokban.

Békés, boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok nektek! 

 

Ezzel a megható történettel kívánok Új Esztendőt 2018-ra! Több kitartást kívánok az idei elhatározásokhoz és még több figyelmet önmagunkra és saját szükségleteinkre! Ami nekem sem árt! :) Sok boldogságot kívánok és legyen nektek kevesebb szénhidrát és örömteli Aviva torna! :)

Drága Juli!
Ismered a történetem, hiszen végig kapcsolatban voltunk, amíg a párommal vártunk a babánkra.
Három évet vártunk a babánkra. Reméltük, hogy spontán sikerül, nem sikerült. Annyira nem, hogy egyetlenegy alkalommal kerültem áldott állapotba, de az a kisbaba úgy dön​t​ött nem marad velünk, így az esküvőnk napján ismét ketten voltunk. Kellett idő, amíg ezt a tragédiát feldolgozzuk​ – feldolgozom​ –​, de az egyértelmű volt, hogy segítsége​t​ fogok kérni, és az is, hogy ezt ​az ​alternatív utak közt fogom megtalálni.
Emlékszem​,​ mennyire sok dolgod volt, de mégis találtál rám időt. Találkoztunk Testelemzés​en, ahol bizony a glutén-​, ​kazein​-​ és laktózintolerancia mellett kiderült, hogy a korábbi sok gyógyszeres terápia maradványai még mindig szennyezik a szervezetemet. Ezeket az általad legjobbnak vélt módon kivezettük, és áttértem a glutén-kazein-laktózmentes étkezésre is. Gondoskod​t​unk a szervezetem megfelelő progeszteronszintjéről, és e​l​kezdtem hozzád ​avivatornára járni.

IM3 0006

Körülbelül egy évig jártam hozzád ​Aviva torna gyakorlásra hetente kétszer, és nagyon-nagyon élveztem minden alkalmat. Éreztem, hogy használ, láttam az odafigyelésed, a kedvességed, amivel mindenkit fogadsz, és minden kérdésre válaszolsz. A kitartásod a segíteni​ ​akarásod és a hited mindig jelen van – minden alkalommal, ugyanúgy.
Szép lassan kitiszult a szervezetem,​ ​a ciklusom rendeződött, és mire a hagyományos orvoslás megállapította, hogy „ön mégsem meddő”​,​ Ambruskám bekopogott az ajtón​.​ :)
Drága, édes kisfiam 2016 júniusában megszületett​, és mostanra okos, ügyes, mosolygós nagy fiú!

Drága Juli! Szívből köszönöm neked, hogy meghallgattál, támogattál, segítettél! A férjemmel mindig hálásak leszünk neked, és a leges-legjobbakat kívánjuk: jó egészséget, boldogságot, pozitív embereket, kiegyensúlyozott szerencsét és sok-sok pici babát!
S​z​eretettel ölelünk

 

Hálásan köszönöm, ha tájékoztattok engem a sikereitekről és az érkező babákról, melyben az Aviva torna is egy picit benne van! :) Ezt a fotót egy boldog édesanyától kaptam, aki a rövid történetét is szivesen megosztja velünk. Isten éltesse őket egészségben és örömökben!

Kedves Juli! Évek óta szerettünk volna már babát, de pajzsmirigy túlműködés és inzulinrezisztencia miatt nem jött össze, így mentem el Hozzád Aviva torna betanulásra Budapesten, amit aztán hetente 2x rendszeresen gyakoroltam is. Ezen kívül voltam nálad Testelemzésen, ami után áttértem a tej-, cukor- és gluténmentes táplálkozásra. Persze emellett a gondolkodásomon is volt mit változtatni, voltam családállításon, kineziológusnál, talpreflexológusnál, mellette pedig Anyukám Reikivel gyógyított. Örömmel értesítelek, hogy a sok igyekezet nem volt hiábavaló, 2017. március 7-én egészséges, gyönyörű szép kislányunk született!  Küldök róla egy fotót is a faladra!  Nagyon köszönöm a segítségedet, minden jót kívánok Neked! 

 

Szeretném elmesélni a történetemet. Tavaly júliusban voltam nálad betanuló órán. Akkor már régóta szerettünk volna kisbabát a férjemmel. PCOS és inzulinrezisztenciával küzdöttem. ... Nagyon tetszett a hozzáállásod a pozitivitásod és a kedvességed. Akkor elhatároztam, hogy elkezdek járni Aviva torna gyakorló órákra ezzel garantálva, hogy megfelelően csinálom az Aviva torna gyakorlatokat. Emellett elkezdtem az étkezésre is jobban odafigyelni illetve tudtam, hogy munkahelyet is kell váltanom, mert az akkori nagyon stresszes volt. ... November közepén voltam nálad Testelemzésen, ahol kiderült, hogy rengeteg ételre van intoleranciám, amit szintén hangsúlyoztál a betanuló órán, hogy sok nőnek ez gátolja a teherbeesést. ... Január közepén másfél hónap menzesz csúszás után (ami nálam sajnos teljesen megszokott volt), az egyik barátnőm tanácsára vettem egy terhességi tesztet, ami pozitív lett, annyira megdöbbentem, hogy a férjemet is felkeltettem, hogy nézze meg ő is. Aztán a használati útmutatóban benne volt, hogy a ciszták is tudnak okozni emelkedett HCG szintet, így nem mertem még örülni. Aztán másnap voltam a nőgyógyásznál aki megállapította, hogy 7 hetes terhes vagyok és ekkor először a babám szívhangját is hallhattam. Annyira hihetetlen volt, hogy sikerült. El sem akartam hinni. Most már túl vagyok a 12. heti genetikai ultrahangon is. Minden rendben van vele, annyira boldog vagyok :)

Konkrétan nem tudom, hogy a sok változás az életemben együtt vagy csak valamelyik segített nekem, de abban biztos vagyok, hogy te nagyon nagy szerepet játszottál abban, hogy elhatározzam a változtatást. Ezért nem tudok elég hálás lenni neked!!! Nagyon köszönöm!!!

Továbbra is maradj kérlek ilyen lelkes, mert nagyon sok nőnek segítettél már és örülök, hogy én is köztük lehetek :)
Minden szépet és jót kívánok neked!

Nagyon köszönöm, hogy az édesanya megengedte, hogy megosszam veletek a történrtét és a gyönyörű baba fotóját is köszönöm! Nagyon hálás vagyok nektek ilyenkor, mert látom az értelmét a munkámnak és veletek együtt örülhetek a gyermekáldásnak! Nagy örömömre tavaly 68 baba érkezett az Aviva Stúdióba. És ebbe a torna is szerepet kap és sok más módszer is! Így van ez rendjén! Szeretettel, Juli

Január 19-én indulnak a gyakorló órák

Szeretettel várlak január 19-étől a gyakorló órákon az Eötvös utca 10-ben! A pontos kezdéseket a jobb oldalon találod további információkkal egyetemben a gyakorló órák cím alatt!

A fájdalmas ciklus már a múlt

Nagy szeretettel idézem ezt a levelet, hiszen a ciklus fájdalmai az életünk nem természetes velejárói. 
 
"Szeretnék Veled megosztani egy nagyon nagy hírt: majdnem 15 év után először volt olyan menstruációm, amibe nem akartam belehalni :D Embertelen görcseim voltak eddig, a kicsi lábujjamig fájtam,  ezért is mentem el Hozzád, mert nagyon nem akartam tablettákat szedni (anno felírt doki fogamzásgátlót erre, de nem szerettem, hamar abba is hagytam, és azóta se találtam semmit, ami könnyített volna a görcsökön). Minden menstruációm első napja úgy zajlott eddig, hogy elvonultam egy sötét zugba, próbáltam túlélni, és ömlött belőlem a vér, 2-3 óránként ha nem cseréltem betétet, moshattam az egész ágynemű garnitúrát, ruhákat stb. Ehhez képest most egy szem görcsöm nem volt, és a menstruációm első napján kitakarítottam az egész lakást, még a kádat is kisikáltam, és utána megnéztem egy filmet a párommal a lehető legnagyobb nyugiban, és jó közérzettel. Nehéz szavakba foglalni a boldogságomat, mivel nekem ez tényleg óriási megkönnyebbülés."
 

Ő is megérkezett

Nagy örömmel osztom meg én is az örömömet veletek, az elmúlt 2 hónapban egy tucat visszajelzést kaptam, ahol érkezik a baba.

És egy baba már itt is van közöttünk.

Anyukájának nagyon köszönöm a képet a tündéri kicsi lányról, és további egészséget és boldogságot kívánok az egész családnak!

 

 

 

Jelentkezés testelemzésre

Kérlek, a jelentkezés űrlapon keresztül jelentkezzetek a weblap bal felső sarkánál. Az elemzés után méregtelenítő kúra végzése ajánlott, például nehézfémkivezetés, anyagcsere toxinoktól való tisztítás stb.. Különbség más mérésekhez, hogy itt inkább a szervek és a funkciók vannak mérve, plusz a terhelések, vegyszerek, toxinok, immunrendszer, hormonok, idegrendszer és gócok. A mérés része a candida és az ismertebb ételintoleranciák, de nem ez a fókusz. További innformáció a Testelemzés menüpont alatt található.

 

Örömhír

Szeretnék megosztani veletek egy történetet és az örömömet:

 

"Több mint két éve kezeltek gyógyszerrel Hashimoto miatt, de a baba csak nem akart jönni, így alternatív gyógymódokat kerestem és találtam meg az Aviva tornát.:-) Tavaly szeptemberben kezdtem el tornázni, és novembertől használom a progeszteron krémet is. A gyógyszerem októbertől folyamatosan csökkent és januártól már nem szedem. Az eredményeim januárig hol javultak, hol rosszabbodtak. A progeszteron krémet és az Aviva tornát továbbra is rendszerszerűen alkalmaztam. Januártól, a gyógyszer abbahagyását követően februárban még romlott az eredményem, de márciustól látványos javulás következett be mind a TSH, mind az anti-TPO-m eredményében:-) Ezt a leleteim is bizonyítják:-) Hálás köszönet, hogy általad  megismerhettem és tanulhattam az Aviva tornát!:-)"
 
Egy hét - 4 baba

Az utóbbi egy hétben 4 kismama jelzett vissza nekem, hogy babát vár. Nagyon örülök neki. És köszönöm nekik, hogy megosztották örömüket velem!

 

In memoriam Tóth Lívia

Mély megrendüléssel tudatom, hogy elment Tóth Lívia. Aki az Aviva-módszert elérhetővé tette sok ezer nő számára Magyarországon és később világszerte. Nagyon nagy veszteség, hogy nem lehet velünk. Szakértelme és kedvessége, segítő szándéka nagyon fog hiányozni. Érdemei csodálatosak, sok ezer baba jött már világra a módszer segítségével az elmúlt évtizedekben. És sok nő gyógyulhatott meg női betegségeiből áldásos tevékenysége és tudása, példája által. Hiányozni fogsz nekünk! De szívünkben megőrizzük emléked! Szeretettel!

 

2013 Örömhír: több mint 30 baba érkezik!

Kedves Lányok, utána néztem, hogy az idén hányszor segített az Aviva-módszer közvetlenül vagy közvetve a gyermekáldásban. És az idén 26 baba jött a világra vagy van úton - akik jelezték felém!! Ezen kívül többetektől hallomásból tudom, hogy a kolléganő, barátnő esett teherbe a torna segítségével. Így számolva meghaladtuk a 30 babát. És remélem, hogy ezen kívül még többen örülhetnek a gyermekáldásnak. Sokatok gyógyulását kísérhettem figyelemmel, megúszva műtéteket, beavatkozásokat, látva letett gyógyszereket. És a többieknek is hálás vagyok, akik ciklus-zavaraikat vagy rég nem látott ciklusukat rendezhették az Aviva-módszer segítségével vagy más problémákat oldhattak meg, és ezt megosztották velem. Örülök, hogy megismerhettelek benneteket!

 

Nagyon köszönöm nektek a visszajelzéseiteket, fotókat, sok örömöt adtok nekem ezzel és másoknak is reményt adtok a sikereitekkel!

 

Boldogságban teljes békés ünnepeket kívánok nektek és Egészséges Új esztendőt! Szeretettel, Juli

 

Egy boldog menyasszony

 Megosztok egy visszajelzést veletek! Nagy örömömre szolgál, amikor ilyen sok örömöt hoz az emberek életébe ez a módszer!
"Köszönöm a tegnapi előadást és tornát! Nagyon jó volt! Miután hazaértem és köszöntöttem vőlegényem, elmentem a mosdóba elvégezni szükségletemet, majd meglepődve vettem észre, hogy nem hiába fájt a cisztám-hasam torna alatt és után, hiszen megjött a lassan 3 hónapja hiányolt menstruációm! Még aznap este! Ez a torna egy csoda! Köszönöm! Úgy vert a szívem és könnyekbe lábadt a szemem a boldogságtól. Utána és azóta mintha a fellegekben járnék (kis hasfájással) :). Alig hiszem el, hogy nem kell kiváltanom a nőgyógyász által felírt hormont és nem kell beszednem. Csak halványan reméltem, hogy talán az esküvő előtt megjön a menstruációm, de nem gondoltam volna, hogy még aznap ez sikerülhet is. Hihetetlen! :) Olyan szabályos és szép vérzésem van, mint még életemben soha. Köszönöm!

(anno fogamzógátlós, és hormonproblémás menyasszony :) )

 

Sok boldogságot nektek! Örömöket és áldásos életet!

 

A Mikulással érkezett!

 

2012 decembere folyamán 2 Aviva-baba megszületett és egy úton van hozzánk! A fotón az egyik gyönyörű kislány látható, akinek a szülei képet is küldtek számomra. És ezúton is nagyon köszönöm visszajelzésüket!

És remélem ez az örömhír másoknak is biztatással szolgálhat a remény útján. Jó egészséget kívánok nekik és családjuknak!

 

Három Aviva baba 2012 novemberben!

A módszernek köszönhetően havonta több baba érkezik! Van aki néhány hét gyakorlás után, van akinél több hónapra van szükség.

 

Film csak egészségtudatosaknak!

 

 

 

Megint örömhírt kaptam, már 10 baba van úton!

aviva torna2012-ben több mint 20 baba érkezett az Aviva-módszer kisebb-nagyobb segítségével. A legszebb őszi híreket osztom meg most veletek! Volt nap - a legutóbbi bejegyzésem óta -, hogy egyszerre ketten jelezték vissza, hogy úton van a baba és azóta már mások is írtak nekem! Sok boldogságot kívánok mind az öt anyukának és családjának! Nagyon örülök, és NAGYON köszönöm azt is, hogy megosztottátok velem örömötöket!

 

Nagy örömmel számolok be mindenkinek arról, hogy egy boldog kismama üzenetét kaptam, aki több év sikertelen próbálkozás után jött el Aviva tornára tavaly októberben. Rendszeresen tornázott és februárban teherbe esett! Sok boldogságot kívánok nekik! És reményt azoknak akik ezek után ismerkednek meg ezzel a módszerrel!

A lelki oldal

 

Anyává válni lélekben is!

Ismerkedés belső energiáinkkal, találkozás tudattalan tartalmainkkal.

 

Ha testestül—lelkestül igent tudsz mondani az áldott állapotra, akkor minden jó úton halad!? De sokszor nem is sejtjük mennyi önszabotáló mechanizmusunk van, amelyek ellene hatnak az érvényesülésünknek és a boldogságunknak. Nem is beszélve azokról az akadályokról, melyek a családi tudattalan mezőnkben hatnak. Ha szeretnél találkozni önmagaddal, és megoldásokat találni a helyzetedre, VÁRLAK SZERETETTEL!

 

Meddőség helyett — Aviva torna!

Az Aviva-módszer a WHO által bejegyzett egészségügyi torna.

 

Az Aviva torna gyakorlatok

nagyon könnyen elvégezhetőek. Túlsúly esetén lehet könnyíteni a gyakorlatokon és az idő teltével egyre könnyebb lesz a gyakorlatok kivitelezése. Ha valaki úgy érzi, hogy nem elég edzett, akkor is néhány hét alatt jelentős javulást tud elérni, ugyanis egyre könnyebben fogja tudni végigcsinálni a gyakorlatokat.

 

Az Aviva torna gyakorlatok a genitális zónában és a hasi szervekben okoz bőséges vérellátást elősegítve ezzel a szervezet öngyógyítását. A rendszeres torna hozhat csak eredményt a nőgyógyászati problémák esetében.

 

Milyen problémák esetén kell az Aviva torna?

Nőknek és férfiaknak egyaránt sok különböző probléma leküzdésében segíthet az Aviva-torna. A gyakorlatok hormonálisváltozásokat idéznek elő, ily módon a férfiak esetében serkentik a nemzőképességet, megsokszorozzák az életképes spermiumok számát, jótékony hatással vannak a prosztataproblémákra, illetve a potenciazavarokra. Azért említem először a férfiakat, mert – mint már utaltam rá – ők csak akkor jönnek, és elég kis számban, ha már nagy a baj, pedig a rendszeres tornával orvosolhatnák a problémáikat.
A nők esetében a torna karbantartja a méh izomzatát, és fokozza a vér átáramló mennyiségét, amelynek hatására a ciklus lerövidül és csökken a vérveszteség. Változókorban megszünteti a kellemetlen tüneteket, így lehetővé válik, hogy a nők tovább érezhessék nőnek magukat. A változó korban gátolja a csontritkulást, a hőhullámokat, a hüvelyszárazságot, mozgásba lendíti az idővel csökkenő ösztrogénhormon-termelést, valamint megszüntetheti az inkontinencia-problémákat.
A gyakorlatok további hatása a hormontermelés normalizálása. A túlzott szőrösödés, a pattanásos bőr, sőt a tesztoszteron szint elcsúszásának problémájára is hathatós megoldással szolgálnak, ezen felül jótékony hatással vannak a méhsüllyedésre, az erős és fájdalmas vérzésre, illetve a peteérés elmaradására. Elősegítik a méh regenerálódását és a tejkiválasztást, továbbá fokozzák a szexuális étvágyat is, ugyanakkor segítenek elkerülni a nem kívánt terhességet, és segítettek már PCOS problémánál vagy HPV vírus esetében is. Persze a menstruációs zavaroknál is kéznél vannak, ha túl hosszú a ciklus vagy éppen rendszertelen vagy nagy a vérveszteség.

 

Hogyan sajátítható el az Aviva-módszer

Egy négyórás betanuló foglalkozáson kell részt venniük, hogy megismerjék a módszer lényegét. Fontos kiemelnem, hogy okkal nem találuk az Aviva-tornáról DVD-t vagy videofájlokat, ugyanis akár nyolcéves korban is elindíthatja a menstruációt, ha a gyermeknek valamilyen módon lehetősége nyílik arra, hogy a mozgásokat leutánozva otthon tornázni kezdjen. Ugyanakkor mindenkinek személyre szabottan, a problémájának megfelelően kell gyakorolnia. Más mozgássort végez az, akinek cisztája van, és mást az, aki gyermeket szeretne és egészséges. Ezeket semmiképpen sem szabad figyelmen kívül hagyni, és a gyakorlatok összeállítását mindig hozzáértőre kell bízni.

 

Miért különlegesen fontos az Aviva torna a nők
és a férfiak számára?

A különlegességét abban látom, hogy a torna hatására elkerülhető néhány komoly orvosi beavatkozás. Mindenki a kezébe veheti élete, illetve egészsége irányítását, néhány hónapos torna például teljesen megszüntetheti a ciszta- és mióma-problémákat. Saját magunk gyógyítójává válhatunk, úgy hogy az eredményt elköteleződéssel és nem pirulákkal érhetjük el. Azoknak is áldást – sőt, sokszor gyermekáldást! – hoz az Aviva-torna, akiknek a helyzetét az orvostudomány korábban reménytelennek nyilvánította.
Ugyanakkor az elvégzett gyakorlatok nevelő hatása is kulcsfontosságú: semmihez sem fogható, amikor megtapasztaljuk azt a felemelő érzést, hogy nem feltétlenül szükséges külső segítséget kérni a gyógyuláshoz; hogy nem valaki más fogja megoldani az egészségügyi problémáinkat, hanem mi magunk megtehetjük. A nők néhány hónapos rendszeres gyakorlás után egészséges havi ritmust alakíthatnak ki, a ciklus lefutását három napra optimalizálhatják, illetve beállíthatják a rendszertelen vagy több mint huszonnyolc napos ciklust. Akiknek több hónapra vagy évre kimarad a vérzésük, azok számára is megoldást jelenthet az Aviva-torna.

 

A gyakorlás fontossága

A hetente kétszer elvégzett aviva torna gyakorlatsora vezethet eredményre, gyógyulásra. Se több, se kevesebb. Ugyanakkor minden Aviva-oktató felhívja a figyelmet arra is, hogy a gyakorlás önmagában nem biztos, hogy elég. A torna lassabban hat azoknál, akiknek a szervezete nagyon el van savasodva, ezért betegség fennállása esetén érdemes lugosítani, hogy a gyógyulási folyamatok könnyebben elindulhassanak. A savas környezet megakadályozhatja például, hogy a petesejt megtermékenyüljön, és manapság sokszor éppen ez áll a meddőség hátterében.

 

Aviva torna gyakorlatok hatására

— a menstruációs vér mennyisége csökken
— a premenstruációs fájdalmak eltűnnek
— beállítható 28 napra a havi vérzés
— meghozható vele a menzesz hosszú gyógyszerszedés után is

 

Aviva torna gyakorlatok mellékhatása 

— megnő a szexuális étvágy
— érzékelhetővé válik a női test működése
— a testünk átstruktúrálódik nőiesebbé válik
— jobb lesz a közérzetünk, mivel a hormonháztartásunkra is befolyással van

 

Aviva torna a változó korban

— megelőzhető a csontritkulás
— segít a tünetek kezelésében (hőhullámok)
— fennmarad a hormontermelés, jó közérzet

 

Aviva torna férfiaknak

— potenciazavarok
— prosztataproblémák
— inkontinencia

 

Jelentkezés aviva tornára

A megadott időpontokból és helyszínekből ki tudod választani a hozzád közel eső aviva torna foglalkozást. Majd küldj egy e.mailt az avivastudiokukacgmail.com-ra és küldöm számodra a pontos tudnivalókat. Egyéni és csoportos foglalkozásra is tudsz jönni.

Aviva torna külföldieknek

Ha olyan helyen élsz, ahol nincs képzett aviva torna oktató, akkor szívesen tartok neked skypon foglalkozást. Megbeszéljük személyre szabottan hogy hogyan kell tornáznod a későbbiekben és az aviva torna gyakorlásában is segítek neked!

 

Aviva torna a Duna TV-n!

 

Az Aviva-módszer speciális gyógy- és hormonális hatású gimnasztikai torna.
Az orvosi diagnózist illetve kezelést nem helyettesíti.
Amennyiben egészségügyi problémája van, abban az esetben konzultáljon orvosával és az Aviva oktatójával a megfelelő megoldás megtalálásához.